Hvordan installere et bredere Rim for en Suzuki GS 1100

July 28

Hvordan installere et bredere Rim for en Suzuki GS 1100

Produsert fra 1980 til 1984, er Suzuki GS1100 et samleobjekt motorsykkel med en kraftig trekker. Mens lager dekk og felger tillater tilstrekkelig håndtering og ytelse, føler mange entusiaster Suzuki bør ha gitt bredere felger og dekk for bedre stabilitet og håndtering. Suzuki gjorde i etterfølgende modeller, for eksempel GS1150 som fulgte GS1100 og GS550F fortsatt produserer. Installere bredere dekk på de eldre GS krever litt dyktighet og kreativitet.

Instruksjoner

• Mål avstanden mellom kanten av felgen og svingarm på begge sider. Mellomrom skal være like hvis dekk er riktig justert. Dette er avstanden på hver side du har tilgjengelig for hjulet klarering.

• Mål avstanden mellom dekket og svingarm på begge sider. Dele nummeret du får i halv. Dette vil være den faktiske avstanden du har for en større dekk. Husk dekk svelle som de varme opp, spesielt ved høyere hastigheter. Klaringen mindre enn en halv tomme på hver side bør unngås eller dekk unnlatelse kan resultere i alvorlig personskade eller død.

• Fjerne det bakre dekket fra motorsykkelen og måle diameteren på akselen og avstanden over baksiden av svingarm. Når shopping for en større rim, sikre at maskinvaren fra din gamle rim vil montere til den nye, og at akselen passer lagrene, og avstanden over svingarm vil være den samme. Bruker et lavere profil dekk på nye felgen, får du maksimal klarering og håndtering.

• Har en egendefinert svingarm eller rim produsert. Hvis målene og felgen som passer i gjeldende svingarm ikke oppfyller dine behov eller ønsker, har en egendefinert svingarm bygget. Mens det er dyrt, hvis du bygger en dra sykkel eller andre egendefinerte programmer, kan dette være den beste måten å oppnå ønsket resultatet. Når du har tilpasset deler bygget, ta de gamle delene med deg, og sikre alle mål er nøyaktig før delen. Ofte kan ikke disse delene angis.

Tips og advarsler

  • Installere en dekket og felgen større enn hva klaringer vil tillate kan medføre alvorlige konsekvenser. Måle nøye, og hvis dekket og felgen kombinasjonen du har valgt ikke passer skikkelig, fjerne dem og ikke bruk motorsykkelen til riktig deler er installert. Dekk svikt, bærende feil og andre mekaniske feil kan resultere i alvorlig personskade eller død. Hvis bruker et brukt rim, inspisere den nøye før installasjonen og installerer ikke om sin integritet er hele tvilsom.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com