Slik konfigurerer du Office Live epost Outlook på en mobiltelefon

June 29

Slik konfigurerer du Office Live epost Outlook på en mobiltelefon

Telefonen kan ha Internett-funksjonalitet hvis du har de rette programmene og konfigurerer dem riktig. Office Live e-post, via Outlook, finnes i et program kalt Office Live Mobile. Du får også din e-post gjennom Microsoft Office Mobile, som er et annet program. Office eller Outlook Mobile Live er programmer installert på Windows Phone, men du kan laste ned Microsoft Mobile på noen telefon med Internett-funksjoner.

Instruksjoner

• Åpne Windows Mobile på telefonen ikke-Windows, eller åpne Microsoft Windows Outlook Live på Windows phone. Slå på programmet og klikk på "Meny"-alternativet.

• Følg den på skjermen instruksjoner. De inkluderer e-postadressen og passordet. De inkluderer også velge en firesifret PIN for kontoen din mobil e-post.

• Sjekk "Ja" eller "Nei" for alternativer som kommer opp neste. Disse inkluderer om å sende meldinger for e-post til en mobil enhet, om du vil vise e-post på både en datamaskin og en telefon, og om lydvarslinger eller ikonet varslinger. Når du velger melding, klikker du "OK".


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com