Philips-Magnavox TV fjernkontrollen instruksjoner

February 6

Philips-Magnavox er en av de største produsentene av TV, men vil du vanligvis se en eller den andre er på TV angi (for eksempel "Philips") og ikke begge. Alle modeller fra selskapet vil bli fulgt med en fjernkontroll som lar deg slå på og justere funksjoner på TVEN uten.

Slå på TV

Slå på TV og på kan gjøres med ett eller to presser for knappen. Hvis fjernkontrollen er å kontrollere flere enheter, trykk "TV" etterfulgt av "Makt." Strømknappen vil enten si "Makt" av, eller vil det være et bilde av en sirkel med en linje som kommer ut toppen av det (slik som en opp-ned lollipop).

Justere kanaler og volum

Vanligvis ligger side ved side, vil du finne to sett opp og ned piltastene. Disse knappene vil endre kanal og øke eller redusere volumet.

Hvis du ønsker for å skanne TV mulig stasjonene, trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen, rull til "Kanaler" og velg "Kanalsøk." TV søker nå etter alle kanaler watchable på TV. Dette kan være nyttig fordi du ikke trenger å bla gjennom svarte ut kanaler hver gang din kanal surfing.

Justere TV-innstillingene

For å justere TV-innstillinger, trykk på "Meny". Herfra kan du enten velge "Picture" eller "Audio". I enten valget, vil det være forskjellige alternativer å justere innstillingene. I "Bilde" kan du justere lysstyrken og kontrasten i bildet, mens i "Audio" kan du justere hvor mye bass i lyden.

Bytte til videoinngangen

Hvis du har noen form for DVD-spilleren eller spillkonsoll knyttet til TV, er det sannsynligvis gjennom en video-inngang på baksiden av TV. For å justere TVen Philips-Magnavox til videoinngang, trykk "Video" for å bla gjennom de tilgjengelige videokanaler fram til du. For å slå tilbake, trykk "TV."


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com