Bruke en dreiemoment-til-vinkel-indikator

July 26

Bruke en dreiemoment-til-vinkel-indikator

Dreiemoment er et mål på press på en lås. En fot halvkilo dreiemoment er stort trykk som brukes en en fot spaken med ett pund vekt på slutten. Hver bolt og mutter på en bil har en grense for dens styrke. For å unngå bryte bolter eller forlate dem for løs, angi produsenter dreiemoment verdien for å stramme. Dems pleier bolter å strekke som trykket er brukt. Noen er designet for å strekke og snap tilbake når de riktige kraft. Et dreiemoment-til-vinkel-indikatoren brukes med en momentnøkkel for å sikre samme mengde kraft er brukt på hver skrue.

Instruksjoner

• Følg dreiemoment spesifikasjoner for å stramme hver bolt eller mutter i riktig rekkefølge med momentnøkkel. Større boltene er strammet ofte i etapper, jo høyere dreiemoment verdi, mer trinnene i rekkefølgen. Gå over mønsteret igjen momentnøkkel i samme sekvens og kontrollere dreiemoment lesing for hver bolt.

• Passer indikatoren dreiemoment-til-vinkel på momentnøkkel og deretter legge riktig socket. Stram hver bolt til vinkelen angitt ved å lese vinkel indikatoren på verktøyet. Følg samme sekvens brukes for alle tidligere operasjoner.

• Kontrollere arbeidet ved å sjekke hver skrue til riktig dreiemoment med både momentnøkkel og indikatoren dreiemoment-til-vinkel.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com