Hva er Full dekning Bilforsikring i Georgia?

March 28

Hva er Full dekning Bilforsikring i Georgia?

De fleste stater har obligatorisk minimum dekning krav for bilforsikring. Georgia er en av dem. I motsetning til begrepet full antyder, det faktisk refererer til minimum ansvarsforsikring dekning må du har på bilen din hvis du bor i Georgia. De fleste drivere, spesielt de med nyere biler; full dekning kan ikke være nok. Du vil sannsynligvis mer beskyttelse enn hva full dekning tilbyr.

Georgia begrenset ansvar krav

Full dekning i Georgia krever eieren av kjøretøyet å kjøpe begrenset ansvarsforsikring. Det er en grunnleggende forsikring. Den beskytter deg i tilfelle av at du er i en ulykke som forårsaker skade en annen person eller resultater i skade eller død til en annen person (er). Derfor er det en gang referert til som personskade ansvar. Dekning grensene er som følger: $25.000 for skade på eiendom per ulykke; $25.000 for personskader per person; og $50.000 per ulykke for personskader av mer enn to personer. Begrenset ansvarsforsikring med disse dekning grensene er nakne minimum dekning du må ha for bilforsikring under Georgia statlige loven, fra 2010.

Kollisjon dekning

Dette er valgfritt, supplerende forsikringer som gir ekstra skade beskyttelse. Kollisjon dekning beskytter kjøretøyet fra skade ulykke med en annen bil eller et annet objekt. Avhengig av dekningen velger du, det vanligvis dekker reparasjon og utskifting av kjøretøyet for sin pengeverdi. Hvis du ikke fullt eier kjøretøyet, at utlåner du må få kollisjon dekning. Selv når du eier bilen og det er nytt, kan du kjøpe kollisjon dekning for å gi deg ekstra skade beskyttelse.

Omfattende dekning

Omfattende dekning er en annen policy tilgjengelig som også beskytter kjøretøyet fra skade. I motsetning til kollisjon dekning beskytter omfattende dekning bilen mot skader forårsaket av flom, brann eller tyveri. Selv om omfattende dekning ikke er lovpålagt Georgia, hvis du har finansiert bilen; Du kan kreves av utlåner å få denne dekningen.

PIP forsikring

PIP eller personskade beskyttelse, er en forsikring som er utformet for å gi du lagt beskyttelse bør du bli skadet i en ulykke og krever legehjelp. PIP dekker vanligvis 80 prosent av medisinsk og rehabilitering kostnader, begravelse utgifter og tap av lønn. Det er valgfritt i Georgia, men mange stater mandat beboere kjøpe.

Uninsured bilist dekning

Uninsured bilist dekning beskytter deg fra å betale for skader forårsaket av en annen sjåfør med bare grunnleggende dekning eller ingen dekning, noe som gjør henne ikke fullt ut dekker kostnadene. Policyene omfatter kostnaden medisinske regninger, tapt lønn og, i noen tilfeller, leie bil refusjon og skade på eiendom. Siden full dekning i Georgia bare betaler opp til $25.000 per person for skader, ville uforsikrede bilist dekning betale eventuelle gjenværende medisinske kostnader. For eksempel hvis sykehus regningen var $30.000, vil uforsikrede bilist dekning betale ytterligere $5000, så du trenger ikke å betale ut av lommen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com