Min 1986 Toyota starter ikke

February 26

Toyota Motor Corporation, bedre kjent som bare Toyota, er et Japan-basert selskap som har kontorer over hele verden. Deres utvalg av kjøretøy varierer fra kompakte biler til store SUVer. Hvis din 1986 Toyota har problemer med oppstart, kan det være ulike ting galt med den. Å gjøre en innledende diagnose kan hjelpe deg å avgjøre om fikse det selv eller tar den til en mekaniker er det bedre løsningen.

Instruksjoner

• Åpne panseret av Toyota og se etter løse tilkoblinger til batteriet eller korrosjon. Rengjør korrodert batteri tilkoblinger og stram til.

• Fjern tennpluggen fra din Toyota og trykk ledningen til metall. Hvis det ikke gnist, er det ikke tenne motoren skikkelig.

• Vri nøkkelen til "På" posisjon og se etter dashboard lysene på. Hvis ikke, batteriet er drenert eller døde og må lades eller erstattet.

• Merk problemer som bilen hadde før ikke starter. For eksempel 1986 Toyota Celica har hatt trøbbel med dynamoen døende. Hvis før du starter, din Celica frontlykter begynte å dim tilfeldig, indikerer en døende Dynamo. Når dynamoen har dødd, vil bilen ikke starte før dynamoen erstattes.

• Sjekke væskenivåer i 1986 bilen. Toyota anbefaler endre olje hver 3000 miles og din girolje hver 30 000 miles. Mangel på flytende eller lav væskenivåer kan forårsake motoren å gripe og bilen ikke starter. Det kan også varsle deg en lekkasje i motoren.

• Slå på tasten for å starte bilen og lytte til lyder som fra kjøretøyet. Ingen lyd kan på alle indikere et problem med tenningen. En klikkelyd støy er en typisk tegn på et forrett problem. En banke eller dunkende støy er et tegn på at en komponent i brenselet linjen er defekt. Problemet kan ligge i drivstoffpumpe, filter eller slanger. For eksempel har 1986 Tercel blitt tilbakekalt på grunn av en lekker drivstoffpumpe. Eiere av dette kjøretøyet får en erstatning installert uten kostnad.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com