Hva er RFID-Data?

June 24

Hva er RFID-Data?

Radiofrekvensidentifisering- eller RFID er som det er mer kjent – en teknologi som brukes i forbrukerprodukter, amerikanske pass, frakt pakker, kredittkort og debetkort og selv i menneskelige organer. RFID-teknologi avhengig microchips som radiobølger som inneholder bestemt informasjon om produktet eller person - RFID-data. Og mens mange bedrifter og enkeltpersoner liker noen av fordelene med RFID, andre har bekymringer om sikkerhet og personvern.

Systemet

En grunnleggende RFID-systemet har en RFID-chip og en antenne; en egen antenne som er en del av en RFID-leser som overfører og mottar også radiobølger; og et program som behandler og lagrer dataene. I en leser-basert system, når en RFID-leser kommer nær nok til en RFID-brikke, radiobølger fra leserens antenne kommunisere med antennen på RFID chip og utløse chip for å frigi dataene lagret i det, via radiobølger. Leseren mottar data og sender den til et datasystem for lagring eller analyse.

Bruk

Bedrifter som forhandlere kan bruke RFID data bedre spore lagerbeholdningen. Ved å knytte en RFID-brikke, som inneholder chip, en vare er en forhandler kjøpedyktig finne bestemt plasseringen av et produkt i en butikk via identifiserende data inne microchip. I tillegg hver amerikansk pass har en RFID-brikke i innsiden dekke, som tilsvarer den biografiske data skrives ut i passport. Dette gjør at grensen agenter til raskt å skaffe din passport-info fra avstand. Utover disse bruker, kreditt-kortet kjøpmenn innlemme RFID i kreditt- og debetkort kort for "Berøringsfri" transaksjoner, bønder bruker det til å spore storfe og noen medisinske institusjoner se bruk av RFID-teknologi for å overvåke pasienter som mulig fordel.

Bekymringer

Omfattende og økende bruk av RFID gjelder noen som bekymret for at overføring av personlig data via radiobølger kan enkelt bli fanget opp av kriminelle. Faktisk, erkjenner kredittkortselskaper at tyver får kredittkortinformasjonen din fra RFID dataoverføringen, selv om de sier det er usannsynlig og kanskje verdiløs for de fleste tyver siden kredittkortselskaper kryptere data. US State Department sikrer borgere at lignende sikkerhetsfunksjoner beskytter pass data mot uautorisert tilgang. Utover personlig informasjon, men liker ikke noen forbrukere tanken at produktene de kjøpe fra forhandlere kan bygges med RFID-brikker, som deretter kan brukes til å spore produkter-- og personer, av - når varene forlater butikken.

Fremtiden

Som kostnadene for iverksetteen RFID blir lavere, spår elektronikk personvern informasjon Center (EPIC) at flere forhandlere vil dra nytte av RFID-systemer. I tillegg erkjenner føderale Emergency Management Agency (FEMA) at det har forberedt til å bruke RFID-data for å spore evakuerte etter en katastrofe, om nødvendig. Disse eksemplene og andre alle viser hvordan mer er distribuert på flere ulike måter, som gjennom RFID, gjør noen oppgaver enklere - enten for bedrifter, myndigheter eller enkeltpersoner, men også opprettholde bekymring datalekkasjer og personvern.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com