iPhone SIM-kortproblemer

March 16

iPhone SIM-kortproblemer

Et Subscriber Identity Module-kort identifiserer en mobiltelefon på nettverket. Når du aktiverer et SIM-kort, får den kontoinformasjonen. Telefoner bruker deretter denne informasjonen for å gi riktig tjenester og faktureringssatser. For iPhone, SIM-kort aktivere via en tilkobling til iTunes og kreves for enheten til funksjonen. IPhone SIM-kort vil, funksjonsfeil, feilmeldinger og slippe samtaler. Hvis dette skjer, kan du prøve noen skritt å fastsette den.

Unactivated SIM-kort

Hvis iPhone viser en feil at SIM-kortet krever aktivering, må du koble den til iTunes. Installere iTunes på datamaskinen, og koble telefonen med USB-kabelen. Kjør iTunes og følg instruksjonene for å aktivere kortet på cellen planen. Du må utføre aktivisering etter å få en ny telefon, å få et nytt SIM-kort eller flytte iPhone til en ny transportabel plan.

Reseating SIM-kort

Hvis iPhone starter "SIM Failure" eller "Ingen SIM-kort installert" feil, er den enkleste fikse å starte telefonen. Hvis feilen oppstår igjen, installeres SIM-kortet riktig. Rette ut ene enden av en binders og sett den inn i det lille hullet på siden av iPhone 4 eller på eldre modell iPhone, for å fjerne kortet skuffen. Kontroller kortet for skade og sette det riktig. Hvis kortet ser skitne, rengjør du den ved forsiktig pussing kontakt overflaten med en ren viskelær.

Erstatte SIM-kort

Ødelagt eller skadet SIM-kort som ikke midlertidig eller permanent krever erstatning. Apple eller telefonselskapet kan gi deg en ny, unactivated SIM-kortet uten kostnad hvis din slutter å fungere. Når du installerer på nytt SIM-kort, vil det kreve aktivering over iTunes. Velg alternativet for å erstatte den eksisterende telefonen på kontoen din for å unngå dobbel-fakturering, som ny SIM-kortet ville ligne en ny telefon til iTunes under aktiveringen.

Erstatte iPhone

Hvis du erstatter SIM-kortet og har fortsatt SIM-kortfeil på iPhone, krever selve telefonen erstatter. Ta telefonen inn i en Epleforretning eller be om en postordre reparasjon fra Apples nettsted. Før bringe telefonen tjenesten, synkronisere med iTunes først for å sikkerhetskopiere alle dataene, som vil Apple utstede en renovert enhet som en erstatning.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com