Hvordan koble opp USB-kabler til en datamaskin

October 3

USB-kabler er en type datamaskin kabel som brukes til å overføre data mellom datamaskinen og en ekstern enhet. USB-kabler er svært vanlig og brukes til å koble til mange, eksterne lagringsenheter og bærbare MP3-spillere. Trekke opp USB-kabler til en datamaskin er en enkel prosess, må du gjøre det høyre hvis du vil at dataoverføringen skal starte riktig.

Instruksjoner

1 Undersøke pluggene på begge ender av USB-kabelen. Mens noen kabler vil ha identiske plugger i begge ender, kan noen kabler ha en annen-formet plugg på den ene enden som er ment å være koblet til en ekstern enhet i motsetning til en datamaskin.

2 Sett rektangulære formet inn i den ene enden av USB-kabelen til en USB-port på datamaskinen. En USB-kabel kobles til en datamaskin bare én måte, så ikke bekymre deg for å sette det feil. Pluggen bør presse helt til inngang til du ikke skyve det noen ytterligere. Det er hvordan du vet når den er riktig koblet.

3 Sett pluggen på den andre enden av USB-kabelen til USB-porten på en ekstern enhet. Noen kabler, som USB-kabler som følger med Apples iPod og iPhone-enheter, har en unik plugg som passer i bare de enhetene. Andre USB-kabler har en "MiniUSB" plugg på den motsatte enden som kobles til en enhet som har en passende "MiniUSB"-inngang. Når kabelen er koblet til den andre enheten, er USB-kabelen riktig koblet til datamaskinen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com