Hvordan finne gratis Online tekstbehandlingsprogrammer

March 14

En god tekstbehandlingsprogram er viktig for skole, jobb og skrivingen. Men noen datamaskiner du kjøper kommer ikke med en installert. De kan tilby en med en gratis prøveperiode, men da må du betale en avgift for å fortsette å bruke den. I stedet for å betale en stor sum penger for et tekstbehandlingsprogram, kan du vurdere en gratis online alternativet i stedet.

Instruksjoner

Finne fri eller lavpris tekstbehandlings alternativer

1 Et gjør søk for å se hva som er tilgjengelig. Noen nettsteder tilbyr vurderinger viser funksjonene i programmene som finnes andre steder er tekstbehandlings nettstedene selv. Merk at ikke alle valgene er gratis, så se og velge forsiktig å unngå en uønsket kostnad.

2 Kontroller Internett-søkeresultater nøye. Besøk og utforske nettsteder. Les om funksjonene for hvert nettsted tilbyr å se om det passer behovene tekstbehandlingsdokumenter. Noen ville forlange du å laste ned programmet på datamaskinen, så sørg for at dette er noe som du vil gjøre. Flere programmer du har på datamaskinen, tregere det kan løpe, så hvis du allerede har mange programmer på datamaskinen, kan du slette en ubrukt program for å holde datamaskinen kjører på det normal, rask hastigheten.

3 Sjekk med venner, slektninger og kolleger for å se om noen har hatt erfaring med programmer for disse filtypene. Noen som har brukt programmet kan fortelle deg førstehånds hvor lett programmet er å jobbe med.

4 Når du velger et program, prøve det en stund å se hvordan du liker det og hvordan kompatible er hva du skal bruke den for. Hvis du er fornøyd med det, sjekk ut andre gratis eller rimelige tilbud; de kan bedre passer dine behov.

5 Se om datamaskinen har WordPad eller Notisblokk installert. Mens ikke et fullstendig tekstbehandlingsprogram gir disse programmene et middel til å skrive dokumenter. De har ikke stavekontroll og grammatikk sjekk, så sørg for at du redigere dokumenter nøye. Disse programmene fungerer i en klemme hvis du trenger å skrive inn, lagre og sende noe. Tekst som er skrevet i disse programmene kan alltid uthevet, kopieres og limes inn i brødteksten i en e-post eller med et annet tekstbehandlingsprogram hvis nødvendig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com