Ulempene med Bluetooth-teknologi

September 20

Ulempene med Bluetooth-teknologi

Bluetooth-teknologi kan du koble sammen to enheter, for eksempel en mobiltelefon og en hendene-ledig hodetelefonen, uten å bruke kabler. Mens primært brukes med mobiltelefoner, kan teknologien også brukes til å koble datamaskinen til Internett eller overføre data mellom to forskjellige enheter. Mens Bluetooth har en rekke forskjellige fordeler, finnes det flere ulemper til teknologi.

Dataoverføringshastighet

Data som sendes mellom to Bluetooth-enheter har en maksimal overføringshastighet på en megabyte per sekund. Infrarød er dugelig av overfører data på 4MB per sekund, og Wi-Fi er i stand til hastigheter enda høyere. Langsom overføringshastighet gjør Bluetooth ikke et ideelt valg for dataoverføring når raskere tilkoblingsmetoder er tilgjengelige.

Utvalg

Bluetooth har bare en rekke 15 til 30 fot avhengig av enheten. Lite er en ulempe for noen som kan du bruke en Bluetooth-enhet utenfor den 30-fots radiusen. For eksempel kan en Bluetooth-skriver i et hjem ikke nødvendigvis brukes av hver datamaskin i huset hvis noen av datamaskinene ligger utenfor området for skriveren. En Wi-Fi-skriver, men kan brukes av alle som kan koble til det trådløse hjemmenettverk.

Sikkerhet

Siden data overføres via radiobølger ved hjelp av Bluetooth, er det mye enklere for en hacker å bryte inn enn sikre trådløs nettverk. Derfor bør Bluetooth ikke brukes til å overføre data som må forbli privat og sikkert.

Batteribruk

Bluetooth bruker batteriene i en bestemt enhet for å fungere. Mange mobiltelefon beslutningstakere sende telefoner ut med Bluetooth slått av for å maksimere batterilevetiden på telefonen. Slå Bluetooth på, kan mens praktisk, renne en mobiltelefon eller batteri, forårsaker det å gå tom for juice lenge før det vil ha hvis Bluetooth ikke var slått på.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com