Hvordan fjerne en motor fra en klassisk Chevy

December 30

Så du har en fin Camaro eller Chevelle, og du vil fjerne motoren fra den klassiske Chevy så du kan ha flere hestekrefter. Eldre bilene er relativt enkelt å arbeide med hvis du har noen mekaniske mulighet.

Instruksjoner

Hvordan fjerne motoren fra den klassiske Chevy

• Drain frostvæske og olje fra bilen i akseptabel forkast verdiområder. Du må kaste begge på en passende Forkast anlegget. Fjerne servostyringspumpe luftkompressoren, dynamoen, luftpumpe, radiator slangene og andre ytre tilbehør. Fjerne forgasseren. Sette en fille i inntaket, så skitt og droppet bolter og verktøy ikke kan falle inn i motoren. Fjerne distributør.

• Hvis du ikke bruker en heis, må du blokkere hjulene slik at bilen ikke kan rulle. Unbolt overskrifter fra motoren. Gå under bilen og unbolt overføring fra motorblokken. Noen av overføring bolter er vanskelig å nå. Du må lage en ekstra lang utvidelse ved å trekke to av dem sammen nå bolter. Unbolt motor mounts.

• Når motoren er løs fra alt holder den i bilen og alt tilbehør fjernes fra motoren, er du nå klar til å ta maskinen ut av bilen. Koble opp motoren taljen og begynne å jekke motoren opp ut av bilen. Du bør ha to folk hjelpe deg - en på hver side av bilen til å veilede motoren ut og flytte ledninger og slanger ut av veien, skal de bli hengt opp på noe.

• Fjern dreiemoment konverter fra overføring og ting, en fille i hullet i dreiemoment konverter så skitt ikke kan komme inn der. Du bør også sette en jack står under bellhousing av overføringen, slik at vekten ikke er trekke på tailshaft.

• Når motoren er ute, kan du sette den på denne standen. Ikke la det på taljen. Du kan nå enten ringe noen å ta det bort, selge den, eller begynne å ta den fra hverandre hvis du skal gjøre en gjenoppbygging.

Tips og advarsler

  • Hvis du kjører over bolter som er vanskelig å fjerne, ikke tving dem. Du kan fjerne dem, og avhengig av hvor du fjerner dem, det kan koste deg mye ekstra penger. Bruk en bolt loosener spray og la den suge på bolt i et par timer, hvis nødvendig.
  • Blokkere hjulene på bilen din hvis du ikke har det på en heis.
  • Du bør alltid ha en eller to personer å hjelpe deg med en jobb som dette. To personer hjelpemiddel i sikkerhet og gjøre jobben mye enklere, slik at du ikke trenger å forlate taljen sjekke hvorfor motoren bare ikke rikke!

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com