Hvordan endre tenning sylinderen i en Ford Focus

January 30

Tenningen lås sylinderen er enheten du slå tenningsnøkkelen i. Hvis du endrer en tenning sylinder, vil du endre tenningsnøkkelen også fordi hver sylinder krever sin egen nøkkel. En erstatning sylinder for en bestemt modell som en Ford Focus, inkluderer en nøkkel som vil fungere med at sylinder. Endre en tenning sylinder i en Ford Focus er litt enklere enn endre andre produsenters modeller fordi Fords modellene ikke har en ekstra kabel tilkobling sylinderen til systemet.

Instruksjoner

• Koble fra batteriets negative terminalen grunnen kabelen. Sett den til side der det ikke tilfeldigvis blunk tilbake til terminalen.

• Fjerne det nedre panelet i oversikten under rattstammen ved å fjerne dens skruer og slippe lås. Koble fra øvre Likkledet i rattstammen ved å slippe utklippene på hver side med en tynn flathead skrutrekker.

• Koble bryteren lydkontrollen kolonnen hvis en er utstyrt. Dette er en liten fjernkontroll-lignende enhet som stikker ut av kolonnen. Bruk skrutrekkeren til å løslate den bryterens plast låse tang nederst og deretter den elektriske kontakten.

• Slipp toppdekselet på rattstammen slik at kolonnen er løs. Fjern skruene for den nedre liksvøpet på kolonnen og fjerne likkledet.

• Sette inn nøkkelen i tenningen og gjøre den til venstre så det er i posisjon en - tilbehøret posisjon. Trykker detent våren (innenfor det lille hullet på toppen av sylinderen) med skrutrekkeren og fjerne sylinder og nøkkel.

• Plass nøkkelen for nye sylinderen i sylinderen. Sett inn sylinderen i stedet i rattstammen, fôr den så det vil være i tilbehøret posisjon. Kontroller at detent låser på plass. Slå nøkkelen så sylinderen er i av-stilling og fjerne nøkkelen.

• Erstatte de nedre og øvre vantene å rattstammen, kobler lydkontrollen bytte mellom hvis nødvendig. Sette instrumentbordet nedre panel tilbake på plass med lås og skru inn igjen skruene. Koble til bakken (negativ) batterikabelen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com