Hvordan bruke Windows Movie Maker

February 7

Med Windows Movie Maker kan gjøre deg til en amatør filmskaper, gir en måte å lage lysbildefremvisninger av favorittbildene dine, eller laste og redigere filmer tatt på digitalt videokamera. Movie Maker kan du legge til kreative overganger, tekst og musikk som kan knytte hele Vis sammen. Denne korte veiledningen vil komme i gang.

Instruksjoner

1 Kontroller at du har utstyret må lage filmer og lysbildefremvisninger med Movie Maker. Du trenger en Mini-DV digital videokameraet og bånd, en datamaskin som støtter digital video tilkobling og en i.LINK-port (også kjent som FireWire eller IEEE standard 1394) på datamaskinen. Også anbefalt er et minnekort for kamera og en DVD-brenner.

2 Vet systemkravene for bruker Windows Movie Maker. Trenger du en datamaskin med Microsoft Windows XP Home Professional eller en senere versjon, 600 MHz prosessor og minst 2 GB ledig harddiskplass. Du trenger en Internett-tilkobling og programvare som kan spille av videofiler, for eksempel Microsoft Windows Media Player 7.0 eller senere.

3 Gjør deg kjent med betingelsene brukes ofte av Windows Movie Maker. En "samling" inneholder lyd- og videoklipp og bilder du har importert eller tatt ved hjelp av programvaren. Samlingen vil ordne innholdet. En "prosjektet" er plasseringen og timing informasjon av klipp, overganger og effekter eller titler du legger til i dreieboken. Lagrede prosjekter kan åpnes senere og endret. En "film" er det siste prosjektet du lagrer. Du kan lagre en film på datamaskinen eller en skrivbar CD, sende den som e-postvedlegg eller lagre og sende den på weben.

4 Skyte filmer med videokameraet og deretter laste dem inn i datamaskinen med i.LINK eller FireWire-kabel. Hvis du bruker en i.LINK-kabel, vil Movie Maker spole tilbake video båndet og overføre den til datamaskinen. Hvis du ikke har en FireWire-port på datamaskinen, kan du vurdere å legge en.

5 Legge til overganger, spesielle effekter, titler, kreditt, musikk, bilder og kommentarer til video ved å klikke på delen av filmen du vil endre, i dreieboken modus eller tidslinjemodus. I ruten Filmoppgaver, som vises til venstre mens du arbeider, klikker du på aktiviteten du ønsker og bare inn informasjonen (for titler og rulletekster), Velg en spesialeffekt eller importere musikk/lyd/bilde-filer som er lagret på datamaskinen.

6 Arbeide med separate video hefte å lage en større film. Under nedlastingen fra videokameraet, vil Movie Maker dele lengre videoer i kortere klipp som er enklere å arbeide med, og deretter legge til klippene i en samling. Du kan dra klipp fra samlingen til i dreieboken lage en film. Også kan du trimme videoklipp ved å dra et klipp fra samlingen til dreieboken og klikke "play" på forhåndsvisningsskjermen. Når klippet kommer til hvor du skal trimme den, klikker du splitt klipp. Dette vil trimme klippet i to separate klipp. Slette delen du ikke vil ved å høyreklikke den og klikke på Slett.

7 Arbeide med to bilder, når nødvendig eller ønsket, av filmen på Movie Maker-den dreiebok og tidslinje. Bruke alternativet Høyreklikk når du står fast, fordi løsningen i redigeringsprosessen vil ofte være der.

8 Konvertere det ferdige Windows Movie Maker-prosjektet i en film som kan spillt benytter Vinduer Media Spilleren og andre virkemidler. Velg filen og lagre filmen på menylinjen Windows Movie Maker). I dialogboksen Lagre filmen, velger du avspillingskvaliteten.

9 Angi filmtittel i Tittel-boksen navnet ditt i boksen forfatter, film vurdering i tekstboksen vurdering og en beskrivelse i Beskrivelse-boksen. Velg OK for å åpne lagre som-boksen. Velg mappen hvor filmen lagres og gi filmen et filnavn.

Tips og advarsler

  • En lagret film kan bli sett i en mediespiller eller webleser. Hvis du har et digitalt videokamera koblet til datamaskinen, kan du også spille inn filmen på et bånd. Du og andre kan deretter se filmen på DV-kameraet eller en TV.
  • Movie Maker godtar ikke ITunes musikkfiler.
  • Jo høyere avspillingskvaliteten du bruker, jo større filstørrelsen blir.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com