Hvordan lage en svart-hvitt bilde med spotfarge

April 29

Hvordan lage en svart-hvitt bilde med spotfarge

I dag, mange digitale kameraer har innstillinger som lar deg endre virkeligheten av et fotografi bruke filtre som svart-hvitt eller sepia. Med bruk av grafikk-programmer som Adobe Photoshop, kan du imidlertid ta din redigeringer ett skritt videre og gjøre fargede bilder til svart-hvitt-bilder med en pop av farge. Dette fungerer bra for å fremheve et sentralt sted i et bilde som en ensom rose eller noen øyenfarge.

Instruksjoner

1 Åpne bildet du vil arbeide med i Photoshop ved å velge "Fil" og "Åpne" og bildet du ønsker.

2 Konverter bildet til svart-hvitt. Klikk "Bilde", velge "Justeringer" fra det miste-ned menyen, så velge "Kanalmikser."

3 Kontroller "Monokrom" boksen og den røde kanalen til 60 og de blå og grønne kanalene til 20. Hva tallene du bør legge opp til 100. Se på bildet bak vinduet kanal blandebatteri å se hva ser best ut på fotografiet.

4 Kopier monokrome bildet ved å trykke "Kontroll" og "A" og deretter kopiere bildet med tastene "Kontroll" og "C".

5 Åpne bildet igjen i et nytt dokument, denne gangen røres fargen. Lime inn det monokrome bildet over det fargede bildet ved å trykke tastene "Kontroll" og "V" samtidig. Dette vil lime inn bildet i et nytt lag.

6 Velg viskelæret verktøyet paletten, og justere størrelsen på viskelæret ved å bruke glidebryteren øverst på skjermen. Velg en stor viskelærstørrelse hvis du prøver å gjøre en stor del av bildet farget; Velg en mindre pensel hvis bare en liten del av bildet blir i farge.

7 Slette svart-hvitt-laget for å avsløre farget fotografiet i laget under. For å gjøre dette, bare klikk og dra sletteverktøyet mens svart-hvitt-laget er valgt. Angre alle trekk helt tilfeldig viskelær ved å trykke "Kontroll" og "Z" samtidig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com