Hvordan å omprogrammere en Philips universell fjernkontroll

April 18

Hvordan å omprogrammere en Philips universell fjernkontroll

Universale fjernkontroller tillate en bruker til å kontrollere flere elektroniske enheter med en fjernkontroll. Dette er spesielt nyttig hvis du har en omfattende multimedia oppsett med minst to eller flere enheter til kontroll. Du kan programmere din Philips universale fjernkontroller kunne kontrollere din TV, DVD spiller, kabel eller satellitt og Videospiller. Hvis du har erstattet en eller flere av disse enhetene nylig, må du programmere fjernkontrollen.

Instruksjoner

• Slå på multimedieenheten du omprogrammere din Philips fjernkontroll fungerer med. Bruk den originale fjernkontrollen, eller manuelt trykk "Power" knappen på enheten. Hvis du programmerer en DVD-spiller eller kontroller at en DVD eller videobåndet er satt inn og klar til å spille.

• Finn enhetskoden bakerst i brukerhåndboken som fulgte med fjernkontrollen for Philips. Hvis du ikke lenger har en brukerhåndbok, kan du besøke våre Internett for å laste ned manualen. Se "Ressurser" for en kobling.

• Trykk og hold den enheten du prøver å synkronisere med din Philips ekstern. Enhetsknappene ligger øverst på fjernkontrollen. Hold enheten-tasten i fem sekunder til rød installasjonsprogrammet lyset forblir tent.

• Angi firesifrede enhetskoden med nummertastaturet på din Philips ekstern.

• Mål fjernkontrollen på enheten du prøver å synkronisere med og trykk på "Power"-knappen på fjernkontrollen. Hold knappen "Power" nede til enheten slås av. Dette bør ta alt mellom 5 til 60 sekunder.

• Gjenta trinn 1 til 5 for eventuelle andre enheten du vil synkronisere med fjernkontrollen for Philips.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com