Hvordan å bruke en Pentax 67 Meter for eksponering

June 30

Hvordan å bruke en Pentax 67 Meter for eksponering

Pentax 67 single lens reflex (SLR) kameraet ble utgitt av Pentax i 1969. Utformingen av kameraet ligner en tradisjonell 35 mm SLR, men er betydelig større. Kameraet har funksjoner sammenlignes med både 35 mm kameraer og medium format kameraer i måten du holder, fokus objektivet, og ta bilder. Ett av de valgfrie søkere for kameraet er en «måles pentaprisme Finder» at når installert gir fotografen full TTL (gjennom linsen) måling.

Instruksjoner

• Trykk de to-knapp siden låsene - en på hver side av pentaprisme - og skyv den ikke-målt pentaprisim av kameraet.

• Installere "Målt Pentaprisim Finder" på kameraet til det låses på plass. Når du skyver finder på kameraet, må du installere "Nedleggelse ringe Adapter" på toppen av kameraets lukkerhjulet. Kortet kobler egentlig lukkeren Hastighetsvelger på kameraet til samme velgeren på søkeren.

• Løft den ytre ringen på lukkeren Hastighetsvelger og rotere ringen på riktig ASA (filmen hastighet) innstilling tilsvarer filmen du har lastet inn i kameraet. Angi Lukkerhastighet å matche filmen hastigheten. Hvis du har 100-ASA filmen i kameraet, sette lukkertiden til nærmeste omgivelser for Pentax 67, som ville være 1/125 av et sekund.

• Hold kameraet til øyet og ser gjennom søkeren. Du vil se et lite vindu på bunnen av søkeren med to pinner i den. Vinduet har "+" Logg på toppen og "-" tegnet nederst. Dette kalles et "Match Point" målesystemet.

• Justere blenderåpning ved å rotere ringen på objektivet til nålene overlapper hverandre. På dette punktet, eksponering er satt, og du er klar til å ta bildet.

Tips og advarsler

  • For å få best mulig bilder av dette kameraet, bruke en tripod. Den vanligste tommelfingerregelen når du kjøper et stativ er å kjøpe en som veier mer enn selve kameraet. Dette vil gi stivhet nødvendig når du tar bilder.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com