Reparere Tips for en skarp Videospiller

March 17

Reparere Tips for en skarp Videospiller

Videokassett opptakere og videospillere, opplevde en enorm boom i en 1980, begynte en tid der forbrukerne kan velge hvilke filmer de sett i sine hjem. Selv om hovedsakelig fortrengt i USA av DVD-spillere, fortsatt videospillere en tilstedeværelse i mange hjem. Som de eldes, men begynner mange å bryte ned. Skarp merkevare videospillere oppleve noen problemer som heldigvis lett kan repareres.

Feilfunksjon

Ifølge nettstedet, reparasjon FAQ, er et problem endemisk til skarpe videospillere feilfunksjon der Videospilleren kan tilfeldig slutte å spille eller bytte til en annen modus. Årsaken kan være en skitten eller slitt modusbryteren, også kjent som en "mekanisk stat bryter." Modus-svitsjer kan renses og erstattet, men de først må nås.

I de fleste modeller inngår på modusbryteren i samlingen modulære lasting. Bør du rådføre diagrammet i brukerhåndboken for presis plassering, men det er vanligvis i høyre hjørnet av casement, montert med tre skruer. Koble Videospilleren før du begynner. Åpne casement og Fjern de tre skruene. På modusbryteren kan da rengjøres hvis den vises skitne, eller den kan erstattes.

Statisk bilde

Støyende bilder eller tom skjerm kan ha en rekke årsaker. Hodene skanner bånd kan være skitten. For å rense dem, kjøpe en-rensing kit og kjøre den gjennom maskinen.

Hvis skjermen er svart, kan du prøve å endre video-inngang eller utgang kilde, som er gjort på de fleste skarpe modeller ved å åpne den på skjermen meny.

Skarp påpeker at mange fjernsyn har to måter å motta signal - koaksial og video direkte. Hvis en ikke virker, prøv den andre. Hvis alt annet mislykkes, åpne videospillere casing og inspisere interiøret belter å sikre at de fortsatt fungerer som de skal.

Knappene reagerer ikke

Noen ganger en videospillere knapper nekter å svare selv om strømmen er på. I dette tilfellet, sjekk først at et bånd er lastet inn i maskinen.

Hvis maskinen har frosset, kan det være fordi maskinen oppdager kondens. Hvis dette er tilfelle, vil frontdisplayet på enkelte modeller lese "dddd." Når kondens tømmer, vil Videospilleren fungere igjen.

Enheten kan også være i menymodus, der tilfelle skal trykke på "Menyen EXIT"-knappen på fjernkontrollen.

Sikkerhetslåsen også kan bli engasjert: så, frigjøre den.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com