Bobcat Clark 732 spesifikasjoner

July 12

Beltelastere lastere brukes av mange små landskapsarbeid bedrifter og andre typer bransjer. Disse lastere er ment for bruk med lasting skrenser eller knust stein med en bøtte vedlegg eller for bruk med en rekke hydraulisk tilbehør som kan erstatte skid gafler. Bobcat Clark merket er produsent av grave-lastere og Bobcat Clark 732, som debuterte i 1978, er en av deres tilbud var det mange årsaker til at rødgaupa Clark 732 ble en slik suksess, og spesifikasjoner som Bobcat Clark 732 hadde er en stor del av suksessen til dette bestemt loader.

Tillatt totalvekt og Vippelast

Bobcat Clark 732 hadde en drift vekt 4,470 kg, med tipping kapasitet 2.670 kg. Maksimal populære operativsystemet Last var 1300 kg, gjør Bobcat Clark 732 ideelt for løfting små laster, som skrenser og andre lett belastning. Tipping lasten var nesten dobbelt maksimal vurdert opererer belastning, noe som betyr at hvis operatøren gjorde en feil i dommen på størrelsen og vekten av lasten han, skid steer loader ikke var sannsynlig å tips, hvis det ble brukt feil.

Samlet hydraulisk pumpe kapasitet

Den hydrauliske pumpen på Bobcat Clark 732 hadde en maksimal drift pumpe kapasitet av 11 gallons per minutt. Dette tillot drift av mange forskjellige høy flow hydraulisk tilbehør med Bobcat Clark 732 skid steer loader, som valgfritt hydraulisk meisler for å bryte opp betongen og andre materialer, samt andre vedlegg som klemme lastere og razorback loader vedlegg, samt betong sager.

Motor og drivstoff spesifikasjoner

Motoren på Bobcat Clark 732 kompaktlaster var en drevet bensinmotor, som gjorde det ønskelig for enkel tilgjengeligheten av drivstoff i områder der dieselen ikke er vanlig, eller det ikke er ønskelig å lagre egen diesel tanker på grunn av andre bensin utstyret i drift ved at arbeidsstedet. Motoren var også væskekjølt i stedet for luftkjølt, betyr at det kan fungere på en høyere driftstemperatur uten overoppheting, selv i varme områder eller død varmen av sommeren.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com