Hvordan sette en parabol

February 17

Sette opp parabolantenne er viktig å motta signalet fra satellittene. Om du har rett, Directv eller C-band, er alle satellitter på rad rundt jorden kalles "Clarke beltet," oppkalt etter Arthur C. Clarke som unnfanget av ideen om bane satellitter som det gjøres i dag. Din rett må angis riktig å se dette Clarke beltet satellitter. Du kan gjøre dette selv uten erfaring og en liten mengde tid.

Instruksjoner

• Pek rett mot sør. Clarke beltet går fra sørøst i en bue i sørvest. Avhengig av hva satellitt du ønsker å peke på Kontroller at er det klart av trær eller hindringer.

• Finner asimut, høyde, og avhengig av oppsettet ditt satellitt, skjeve. Koordinatene bør komme fra satellittleverandøren etter postnummer.

• Løsne boltene kragen som strammer på stangen. Vi vil justere asimut, hold kompasset og matche den røde delen på pinne nord. Hvile kompasset på lydløs blokk konverteringsprogrammet (LNB) og flytte rett, holde den røde delen av nålen i tråd med Nord og forestille en linje fra midten av kompasset ut rett frem av retten. Gå rett til kompasset samsvarer med grader med hva satellittleverandøren krever, og boltene.

• Løsne boltene på siden av parabol og trykk på fatet og trekk på bunnen for å heve parabolen oppover, eller dra toppen av fatet mot deg og presse nederst fra deg for å senke. Juster til nummerverdien merke på siden av parabolen samsvarer med grader som er gravert i retten monteringsplaten. Boltene når du har justert høyden kreves av satellittleverandøren av.

• Løsne boltene bak parabolen med Juster skew. Akkurat som høyde justering, vil det være en hash merke og etset grad linjer i fatet. Slå parabolen som et ratt før nummerverdien merke kamper skjeve nødvendig og boltene. Du er nå gjort sette din rett, og kan teste signalstyrken. Foreta mindre justeringer som trengs til et sterkt signal er oppnådd. Du kan se signalstyrken ved å bruke din satellittmottager; i de fleste mottakere er et signal-menyen. Se leverandøren for informasjon om hvordan du bruker denne menyen.Hvis mottakeren ikke har en meny for signalstyrke, kan du bruke en satellitt Passordstyrke meter. Skru dette på LNB utenfor mens du justerer du styrken på signalet (se ressurser for en satellitt meter).


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com