Hvordan du kobler en gammel TV til en DVD-spiller & Videospiller

October 6

Hvordan du kobler en gammel TV til en DVD-spiller & Videospiller

TV-tilkobling-standarder har utviklet gjennom årene. Siste overgangen til digitale sendinger var innledes med en gradvis overgang til digital video av alle typer, gjør HDMI den nye tilkoblingen standard. Men analoge video overflod og analoge utganger som komposittvideo er fortsatt tilgjengelig på de fleste enheter. For disse enhetene som mangler selv en kompositt video utgang, en teknologi kjent som RF modulering koder disse signalene slik at de kan plukkes gjennom en TV-tuner på en analog kanal. Videospillere omfatter typisk RF modulatorer.

Instruksjoner

• Slå av alle komponentene og koble dem fra veggen.

• Koble DVD-spilleren din kompositt video og stereolyd analog audiokabel til videospillere kompositt og lydinnganger. For å gjøre dette, må en lyd komposittvideokabel to sett med phono-plugger, rød, hvit og gul. Koble kabelen med gule pluggene mellom de to kompositt video-kontaktene og de røde og hvite pluggene mellom høyre og venstre stereo lyd parene.

• Bestem hvilke typer innganger din TV-funksjoner. En stereo komposittvideoinngang vil se ut på Videospilleren med gule, røde og hvite phono-kontakter. Mono kompositt-innganger har vanligvis bare en gule og hvite jack. Ellers har TVEN enten en 75 ohm koaksial jack, som er en solid metall protrusion, noen ganger gjenger, med et lite hull i midten; eller en 300 ohm terminal for en antenne, bestående av to skruene som du kan plassere Spar fra antennen.

• Koble din videospillere kompositt utgang til din TV kompositt "skjerm" input, hvis den har en. Koble den gule phono jack til gul phono-kontakt for video og røde og hvite phono-plugger til hverandre for lyd. Hvis enten TVEN eller Videospilleren er mono, vil du bare kunne koble én av to lydkontaktene. Vanligvis blir rett, røde kanalen mono tilkoblingen.

• Koble VCR 's 75 ohm koaksial utdataene, vanligvis merket "TV-Out" til din TV koaksial inngang, ofte merket "Antenne/kabel-In" Hvis den ikke har kompositt-innganger. Den enkleste måten å gjøre dette er med en push-på koaksial kabel, men hvis du har dem med låsing nøtter i kontaktene, presse dem sammen så finger-stram låsing mutteren å holde tilkoblingen sammen.

• Bruk en 300-75 ohm antenne-balanseringsledd for å koble Videospilleren til en TV som bare har 300 ohm spade-lug tilkoblinger. Balanseringsledd koblingen vil se litt som en fisk med en sølv 75 ohm koaksial kontakt gjør opp hodet og en twin-bly 300 ohm kontakt gjør opp halen. Løsne skruene på TV antennen terminal og skyv fører balanseringsledd under skruene. Trekk igjen skruene og koble 75 ohm kabelen fra Videoopptakeren til balanseringsledds "leder."

• Koble komponenter til veggen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com