Typer gass Scooter brems samlinger

March 8

Typer gass Scooter brems samlinger

De fleste scootere utstyrt med platen eller drum bremser. Generelt, vil de fleste nyere scootere (i 2011) bli utstyrt med en kombinasjon av to brems oppsett. Begge typer bremsesystemer er utformet for å bremse på scooter trygt og effektivt, men har sine egne forskjellige fordeler.

Kabel-opererte trommelbremser

Tromme-stil bremser finnes mer normalt på scootere før 1980. Men bruker noen av scootere tilgjengelig i dag en bakhjulet utstyrt med en tromme brems. Trommelbremser opererer ved å tvinge et sett med buet bremseskoene mot den indre foring av brems trommelen bygget inn navet i midten av hjulet. Skoene flyttes fjærbelastet cam spaken, som flytter scooter's operatør trekker i brems spaken. Selv om denne installasjonen er relativt enkel, trommelbremser tilbyr mindre bremsekraft og pleier å være større enn en moderne skivebrems-system.

Hydrauliske skivebremser

Nesten alle moderne scootere er utstyrt med en hydraulisk skivebrems-system, som gir en utrolig mengde bremsekraft lettere batterier. Skivebremser, men er mer kompleks enn tromme-stil bremsene brukes av eldre scootere. Skivebremser er vanligvis montert foran hjulet og gaffel, men det ikke er uvanlig å ha en plate-brems utstyrt til bakhjulet. Disse systemene består av væske-baserte master hydrauliksylindere er tilkoblet foran og bak Bremsehendler, bremseslanger, brems skyvelære og bremsen platen. Når brems spaken trekkes inn, stempelet i master sylinder styrker bremsevæske gjennom bremseslanger og inn brems skyvelære, lukke den caliper bremseklosser mot platen. Når spaken slippes, trekker det hydrauliske trykket i systemet bremseklossene fra platen.

Brems kontroller

Typisk scooter er utstyrt med et par Bremsehendler, en montert på hver side av styret. Frambremsen drives vanligvis den høyre spaken, mens bakbremsen drives av venstre spaken. Ved en tromme-brems monteres spaken på styret av en hengslet abbor, med brems kabelen strekker seg ut til brems trommelen. Hydrauliske systemer, men knytte spakene direkte til styret montert master sylindere. Selv om det ikke vanlig på de fleste nyere maskiner, kan eldre Vespa-scootere og større, moderne scootere også inkludere en gasspedalen på gulvbordet å operere bak brems.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com