Hvordan du justerer CAS Latency i BIOS

April 21

Når et program på datamaskinen angir en adresse i datamaskinens random access memory banker eller RAM, er det en liten forsinkelse før minnet er faktisk tilgjengelig. Forsinkelsen er minnets CAS latency; forskjellige minnebrikker har forskjellige ideelle latencies. Du angir ventetiden på RAM i datamaskinen, kan du endre en verdi i datamaskinens BIOS-innstillinger, som er tilgjengelig fra oppstart skjermen.

Instruksjoner

1 Tilgang til datamaskinens BIOS av gjenstarte din computer og et tastetrykk når bedt om å gjøre dette. Nøkkelen presis varierer avhengig av hovedkortets produsenten, men det skal vises i en kort tekstlinje under oppstart - noe som "Trykk F3 for oppsett."

2 Finn innstillingen CAS Latency. Igjen oppsettet for BIOS-innstillingene varierer avhengig av hovedkortet, men denne innstillingen skal vises i delen "Minne". Det kan ikke kalles "CAS Latency." Husk at hva CAS latency er faktisk er forsinkelsen mellom angir og finne en adresse i minnet, så hold et øye for en innstilling som "SDRAM syklus lengde" eller "SDRAM forsinkelse."

3 Endre innstillingen til hva er ideell for RAM - dette kan skrives ut på boksen RAM kom eller stemplet minnemodulen selv.

4 Følg den på skjermen instruksjonene for å lagre innstillingene, så gjenstarte din computer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com