Hvordan maksimere batterilevetiden på en Samsung levende mobiltelefon

July 8

Hvordan maksimere batterilevetiden på en Samsung levende mobiltelefon

Samsung levende er T-mobile versjon av Samsung Galaxy S telefonen. Med en Super Active Matrix Organic light emitting diode (AMOLED) skjerm og 1 Ghz prosessor, tapper telefonen raskt batteriet selv under lett bruk. Telefonen har en rapportert standby-tid opptil 18 dager, noe som betyr at batteriet kan vare som lenge når det er ikke i bruk. Imidlertid kan du nå denne maksimal standby-tid uten å endre noen alternativer.

Instruksjoner

• Lade batteriet omtrent fire timer før første bruk eller til meldingen "Vennligst koble" vises. Levende bruker et litium-ion batteri, som ikke trenger å være helt utladet regelmessig som de eldre typene Nikkelbaserte batterier. Det vil gagne i stedet fra moderat avgifter før nivået når null.

• Arbeidsudyktig "Automatisk lysstyrke justering" ligger under "Innstillinger," "Lyd og Vis" og "Lysstyrke." Flytt glidebryteren for lysstyrke helt til venstre og fjern merket ved "Power Saving Mode" eller det vil fortsette å justere lysstyrken ved å analysere gjeldende bilde. Denne funksjonen øker regelmessig lysstyrken slik at skjermen er lesbar under direkte sollys. Den levende skjermen er veldig lys aften når sette å lav, så dette lysstyrke-alternativet ikke er alltid nødvendig.

• Slå av det globale posisjoneringssystem, eller GPS, ved å dra ned rullegardinmenyen fra toppen av skjermen. Ikonet blir hvit når den er slått av. GPS er nyttig for navigering, men påkaller en alvorlig belastning på batteriet mens du er i bruk. Selv om det bruker ingen strøm når aktivert, kan noen programmer tilgang i bakgrunnen uten din tillatelse.

• Deaktivere Wi-Fi på rullegardin-menyen eller ved å gå til "Innstillinger", "Trådløs og nettverk" og "WiFi-innstillinger." I motsetning til GPS, Wi-Fi bruker strøm ofte selv når det er ikke i bruk. La trådløst med mindre du vil bruke data, for eksempel e-post, surfing, streaming, lengre tid.

• Gå til "Innstillinger" og "Personvern", så "Plasseringen" slå av "bruke min posisjon." Google vil bruke GPS under bestemte aktiviteter og tjenester. Det er nyttig når du søker etter nærmeste hotellet eller restaurant, men GPS vil tappe batteriet selv når du ikke trenger den. Hvis GPS er allerede deaktivert, er dette trinnet ikke nødvendig.

• Plass telefonen i et vindu når det ikke er i bruk. Cellen radioen søker kontinuerlig etter et signal i bakgrunnen selv når telefonen er i ventemodus. Når signalet er dårlig, må det jobbe hardere for å holde kontakten, bruke mer strøm. Dette trinnet er bare nyttig hvis du mottar en dårlig signalet mens innendørs.

• Bruk 2G når batteriets levetid er en bekymring. 2G-nettverk bruker mindre strøm enn 3G med ulempen at lavere samtalekvaliteten. I tillegg er 2G ikke så rask som 3G, så filoverføring og streaming vil være mye lavere.

• Avslutt hvert program når ferdig istedet for trykker hjem. Android operativsystem holder programmer kjører i bakgrunnen slik at de åpnes raskere, men det reduserer batterilevetiden. Ikke alle programmer har en "Avslutt"-knappen, men du finner den ved å trykke "Meny."

• Installere en oppgave morder fra Android market. Oppgave mordere vise alle applikasjoner og lar deg avbryte dem alle eller bare noen. Sette den å løpe automatisk og slå på funksjonen "Auto-kill" å holde åpne tjenester til et minimum.

• Slå av "Auto-Sync" under "kontoer og Synkroniser-menyen. Synkronisering holder visse programmer som e oppdatert ved å laste ned regelmessig fra servere.

Tips og advarsler

  • Deaktivere Bluetooth inntil hjelper også forlenge batterilevetiden.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com