Hvor å kvitte seg med loppene i bilen

September 9

Hvor å kvitte seg med loppene i bilen

Du kan ende opp med en loppe infestation i bilen hvis et dyr eller din husoldning pet var i bilen mens bærer skadedyr. Tilstedeværelsen av loppene resultater i en stressende problem som de formere seg raskt og kan ta over en bil interiør raskt. Mens loppene må ha en vert å spise for å overleve, må du behandle bilen for å fjerne loppene, selv om no vert vil være til stede. Dermed hindrer loppene overføres fra bilen inn i hjemmet ditt.

Instruksjoner

Vakuum er en viktig del av loppen fjerning.

Vakuum bilen grundig for å fjerne loppene, egg og larver. Bruk vedlegg møbeltrekk for å få vanskelig å nå områder. Vakuum din bagasjerommet, inne din midtkonsollen og hanskerommet.

• Forsegle vakuum bag i en søppelpose når du er ferdig støvsuging. Tilsyn, kan loppe egg Luke inne vakuum bag og ende opp overføre til andre overflater.

• Strør et lag med kiselgur og bordsalt over alle polstrede og teppebelagte flater i bilen. Når loppene kommer i kontakt med finkornet, pulveraktig kiselgur, skjærer i deres exo-skjelett, forårsaker dem til å tørke og dø. La kiselgur i stedet for en uke før støvsuging.

Fylle sitrongress oljen hver par dager.

Bruke tre til fire dråper sitrongress eterisk olje på hver av noen bomull baller. Plass bomull baller i din bagasjerommet, hanskerommet, midtkonsollen og på dashbordet. Sitrongress olje er en naturlig loppen frastøtende som vil drive fleas bort.

Tips og advarsler

  • Erstatte lavendel eller peppermynte oljer for å drive tilbake loppene. I tilfelle en alvorlig loppe infestation som ikke svarer til din hjemme rettsmidler, kan du kjøpe en naturlig ingrediens-baserte loppe bombe for bilen. Bruk etter anvisningen. Kontroller at loppene fjernes fra din pet å unngå problemet tilbake.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com