Hvordan å holde en iPod fra slå av under synkronisering

February 10

Hvordan å holde en iPod fra slå av under synkronisering

Har iPod slås av mens det er synkronisering kan være frustrerende, gjør du kaste bort tid. Den vanligste årsaken til dette er en iPod som er nesten helt tom for strøm. Det er noen feilsøking tips du kan prøve før du tar iPod Apple lagre for vedlikehold. Hvis problemet vedvarer etter å ha prøvd alle de vanlige metodene, kan iPod bare være feil. Garantien sannsynligvis dekker enheten for et år med mindre du har kjøpt Apple Care for en utvidet garanti.

Instruksjoner

• Koble iPoden over natten å sikre den har ansvaret. Hvis etter en hel natt med lading det er lav, er det sannsynligvis noe galt med din ladekabelen. Erstatte ladekabelen, særlig hvis din er gammel eller aldri fått betydelig skitne.

• Tilbakestille iPoden. Grunnleggende tilbakestillingen fjerner ikke innhold fra iPoden. Apple antyder dette myk tilbakestille som den første fastsette programvare problemer eller hvis skjermbildet fryser. Løse ut iPoden fra datamaskinen først. For en iPod med klikkehjul, slå hold-knappen av og på flere ganger, så hold ned "Menu" og midtpunktet knappen samtidig inntil Apple-logoen vises på skjermen. For berøringsskjerm iPod, hold nede "Sleep" knapp øverst rett til Apple-logoen viser på skjermen.

• Utfør en fabrikkgjenoppretting på iPod hvis de forrige trinnene ikke løser problemet. Koble den til datamaskinen og åpne iTunes. Klikk på din iPod, og klikke "Gjenopprett". Dette visker alt innhold fra iPod og installerer operativsystemet på nytt.

Tips og advarsler

  • Hvis disse trinnene ikke løser problemet, kontakter du Apple.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com