Effekten av tekstil på ordforrådet studenter

May 31

Effekten av tekstil på ordforrådet studenter

Tekstmeldinger eller praksisen med å bruke en mobiltelefon til å sende ut kort skriftlige meldinger til andre, har fanget på. For eksempel oversettes en tekstmelding som sier "G2G" som "må gå" i vanlig engelsk. Mens dette gjør det raskere å kommunisere via mobiltelefon, er det noen bekymringer om hvordan disse snarveiene kan påvirke brukere på lang sikt. Tekstmeldinger har spesielt tatt med yngre brukere og kan ha en innvirkning på deres vokabular.

Bekvemmeligheten av tekstil

Tekstmeldinger er en praktisk måte for elevene å holde tritt med jevnaldrende. For å fremskynde prosessen med kommunikasjon, tekstmeldinger forkorte ord, skiller ikke mellom små og store saker, og ikke særlig sterk på tegnsetting. Det er heller ikke mye oppmerksomhet til setningsstruktur og detaljene i disse korte meldinger. Slike snarveier gjør det enklere å skrive ut ord på mobiltelefoner. Bekymringer oppstår når elevene utvide dette språket til andre former for kommunikasjon.

Stavekontroll

Ett område av effekt er stavekontroll. Når elevene bruker stadig tekstmeldinger format, kan de favorisere Rediger de er mer kjent med over de riktig staving. For eksempel kunne en student som er stadig å skrive "u" i hans tekstmeldinger utvikle en tendens til å utvide dette skolearbeid eller andre mer formell kommunikasjon, som e-post. I stedet for å stave "du", kan han godt fortsette å bruke direktemeldinger tekstformatet.

Uformell språk

Stil med tekstmeldinger er en uformell. Denne typen uformelle språk kan ikke være passende for andre former for kommunikasjon. Det er heller ikke bidrar til å utvikle et godt ordforråd. En student kunne for eksempel bruke form av forkortet kommunikasjon vanlig i tekstil sammenhenger for en skoleoppgave. Symboler som "LOL" for "Le høyt" eller "b/c" for "fordi" er ikke akseptable for formell kommunikasjon.

Mangel på dybde

Et annet problem er at som studenter falle til en vane å tekstil, pleier de å ikke gi mye sammenheng. I stedet de holde seg til grunnleggende for kommunikasjon. De utvikle ikke noen ferdigheter beskrivelse. Inndataene som studenter gir en skoleoppgave bør ha dybde og perspektiv. Studenter brukes i tekstil-formatet kan ikke utvikle ferdighetene til gjennomtenkte kommunikasjon nødvendig for effektiv å skriving.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com