Typer Biodiesel drivstoff

April 16

Typer Biodiesel drivstoff

Biodiesel drivstoff er et miljøvennlig alternativ til petroleum diesel som kan brukes til å drive biler, lastebiler, anleggsmaskiner, båter og mer. Biodiesel drivstoff er laget av spiselige og ikke spiselige vegetabilsk oljeprodukter og animalske fettstoffer. Noen avlinger er vokst spesielt for produksjon av biodiesel. Biodiesel er ikke ennå for publikum som gjenstår betydelig uenighet over den mest etiske og kostnadseffektiv metoden for høsting det. For eksempel, tror noen folk det er etisk feil å lage drivstoff for biler og lastebiler av ellers perfekt god mat som kan mate sultne barn et sted i verden. Også, det er ikke klart hvilke biodiesel kilde eller kilder mest fornuftig virksomhet til å rettferdiggjøre de store investeringene må utvikle teknologien som et rimelig alternativ drivstoff.

Raps Biodiesel

Brassica napus, også kjent som raps eller rapsolje, er lyse gule blomstrende med sennep familien. Raps biodiesel er den foretrukne aksjen for produksjon av biodiesel drivstoff i mesteparten av Europa på grunn av sin høyere effektivitet og større avkastning over andre alternativer som soyabønner. Ifølge William H. Kemp, forfatter av "Biodiesel grunnleggende og utover," er det noen uenighet over bruken av rapsolje å lage biodiesel på grunn av mengden av nitrogen gjødsel må modne planter. Dette resulterer i utgivelsen av en kraftig klimagass i atmosfæren, N2O, som er størrelsen som er sterkere enn enkel karbondioksid.

Alger Biodiesel

Alger er en høy avkastning kilde for biodiesel generasjon, men en av de største hindrene mot utviklingen er økonomisk levedyktighet. Ifølge Ayhan Demirbas og Muhammet Fatih Demirbas, forfattere av boken "Alger energi," er det debatt om hvordan å lønnsomt gården alger for å produsere biodiesel drivstoff. Prosessen med å snu alger til olje er blant beste fordi alger kan konvertere opptil 60% av masse deres til brukbare olje, noe som betyr mer drivstoff kan teoretisk gjøres per kvadratfot plass brukt av tradisjonelle avlinger. Imidlertid at alger virkelig bli en alternativ kilde energi, må billigere og mer effektiv utvikles.

Palm Biodiesel

Palm, palm kernel og kokos olje er spiselige oljer som kan ekstraheres fra fruktene av palmer. Palm er en av de mest kontroversielle kildene for biodiesel drivstoff fordi det er også en spiselig olje. Ifølge Julien Cribb, forfatter av "The kommer sult," talsmenn for bruker palmeolje for biodiesel hevder at den enorme mengden av monokultur palm gårder i eksistens kan samtidig møte verden etterspørselen for både biodiesel drivstoff og mat, men som menneskelige befolkningen vokser etterspørselen etter drivstoff og mat øker både, og mange føler at store monokultur oppdrettsvirksomhet er også økologisk skadelig å stole på.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com