Hvordan du justerer Torsion Bar på en Chevy

March 22

Torsjon barene, når installert i et foran suspensjon på en Chevrolet, støtte vekten av forsiden av lastebilen. Disse barer er akkurat som tradisjonelle spiralfjærer, bortsett fra de montere den nedre kontroll arm i den ene enden og torsion bar korset-medlem på den andre. Disse torsjon barene er justerbar, som betyr at du kan fine tune suspensjon til en viss grad, løfte eller senke den et par inches i begge retninger hvis ønskelig. Prosessen tar omtrent en time å gjøre.

Instruksjoner

• Parkere Chevrolet-truck på en plan overflate, delta på parkeringsbremsen og chock bakhjulene. Løfte forhjulene opp bakken med jack, og stedet jack står under rammen.

• Finn kryss-medlemmet som kjører bredden på rammen og har en torsion bar leder i hver side. Finne torsion bar justere bolter i kryss-medlem.

• Stram hver torsion bar justere bolt samme antall rotasjoner bruker 1/2-inch ratchet fastnøkkel og socket å heve forstillingen eller Løsne bolten lavere front end. Kontroller at du rotere både bolter samme antall viser slik lastebilen forblir nivå til siden.

• Lavere Chevrolet av jack står med jack og fjerne hjulet parkeringsklosser.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com