Hvordan installere en plate i en Chevy lastebil

November 12

Hvordan installere en plate i en Chevy lastebil

Mange Chevy lastebiler av siste vintage funksjonen skivebremser forhjulene og de fleste nye Chevy lastebiler funksjonen plater på alle fire hjul. Platene må erstattes når de blir slitt ned på eller under deres minste tykkelse som beskrevet på platen eller i brukerhåndboken. Skifte plate rotoren er en relativt enkel jobb som krever noen grunnleggende verktøy.

Instruksjoner

• Stryke bremsen platen med en ren butikk tørkepapir for å fjerne alle stor eller andre rester. Påfør et tynt lag med anti-skjæringssmøring på baksiden av platen.

• Tak platen med begge hender og nøye sett den på hjulnavet. Sett monteringsbraketten caliper over platen og to beholde boltene inn i baksiden av samlingen hub. Boltene ratchet og socket.

• Plass brems skyvelære over platen og på braketten. To beholde boltene inn i caliper og stram ratchet og socket. Gjenta på den andre siden, om nødvendig.

• Montere hjulene på huben og hånd-stramme hjulet kabelsko på plass. Fjern alle jack står brukes til å støtte bilen, og senk det til bakken med et gulv jack. Bruk en momentnøkkel for å stramme hjulet kabelsko til 140 fotpund.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com