Hvordan jeg slag en 454 Chevy?

April 2

Fabrikken V8 454 CI bruker en 90 graders støpejern blokk med en sylinderen 4,25 inches og Veivaksel slag på 4.00 tommer og gir 453.96 CI (avrundet til 454). Ytelsesentusiaster øke ofte forskyvning ved å øke bar, hjerneslag eller en kombinasjon av begge. Sistnevnte er det som kalles "stroking" en motor. På grunn av blokk begrensninger (Lagersalg) er det grenser for hvor mye lengre strøk en Veivaksel kan brukes. Men fører økt forskyvning nesten alltid til mer kraft.

Instruksjoner

Fabrikken Stroker kombinasjoner

• Avgjøre hvilke siste forskyvning som skal brukes for motor shortblock (nedre enden) montering og kilde/kjøpe riktig Veivaksel, kobler stenger og stempler fra en ettermarkedet leverandør. (Bruker en lengre strek krever en riktig kombinasjon av stempel komprimering høyde og rod lengde.) Merk: Standard fabrikken GM 454 blokken vanligvis støtter ikke et slag som er lengre enn 4,25 inches, men kan net ca 500 CI.

• Demonter "core" fabrikken blokken i forberedelse til maskinering. Etter fjerning av topplokket og andre eksterne komponenter, alle interne deler som olje pumpen, Veivaksel, kobler stenger og stempler må fjernes, samt den kamaksel og cam timing, cam lagrene og alle fryse plugger.

• Rengjør motoren med varmt såpevann vann er sikker å bruke rengjøring børster og dyser avfette hele blokken og alle oljen passeringer og galeier. Visuelt sjekk for åpenbare feil/skade sylinderen kjeder og andre kritiske maskinert overflater som viktigste betydning journalene. Olje gjelde alle maskinert overflater å hindre rust.

• Ta motorblokken til en hederlig motor maskinverksted som er kjent med denne typen motor/søknad for en mer grundig inspeksjon. Kritiske områder å sjekke er sylinder ermet tykkelse, cam og viktigste betydning justering og blokk dekk, blant andre elementer. Alle spesifikasjoner og toleranser må være korrekt - dette er viktig, og maskinist kan utføre dette arbeidet. Maskinist kan også lindre/klaring blokk olje-pannen skinner hvis det er forstyrrelser fra økt slag av ny veivakselen, men må ha veivakselen på hånden for å utføre dette arbeidet.

• Montere forberedt blokken med forsiktig detaljer til lageret og stempelet-til-sylindret klaringen på veggen og med riktig Tiltrekkingsmoment verdier på alle festene. (Montering av den nedre delen av motoren kan best overlates til maskinist.)

Ettermarkedet Stroker kombinasjoner

• Kjøpe en ettermarkedet motorblokk. Disse blokkene er spesielt utviklet for økt styrke og gi økt klaringer for enda lengre sveiv slag og større kjeder enn en fabrikk blokk for enda større motor kombinasjons - langt utover 600 CI. Ellers er prosessen vanligvis det samme som å bruke en fabrikk-blokk.

• Rengjøre og forberede nye blokken maskinering og blueprinting (riktig justeringer, klareringer og mål).

• Ta komponentene til en maskinist for siste forberedelse for samlingen. Igjen, maskinist kan fullføre shortblock samlingen eller dette kan gjøres "DIY". (Se riktig Tiltrekkingsmoment verdier fra motoren bygge manuelt.)

Tips og advarsler

  • Merk: I motsetning til en enkel "overbore," endre slag av en motor kan påvirke luftstrømmen kravene til motoren. Det er sannsynlig at de opprinnelige topplokk ikke gir mye mer ytelse hvis forskyvning er økt dramatisk. I dette arrangementet gir "større" ettermarkedet topplokk (sammen med kamaksel og inntak system) den nødvendige luftstrømmen til å bli maksimert.
  • Fabrikken 454 blokk vanligvis kan ikke være trygt overbored mer enn.100 tommers uten å redusere sylinder veggen integritet. Har sylinder veggene "sonic-sjekket" først for å være sikker.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com