Hvordan å forankre en strøm båt

January 19

Forankre en strøm båt kan være vanskelig, spesielt når du legger til litt vind til mix. Alle som har prøvd det vet at det ikke er bare et spørsmål om kø båten med dock. Båtfolk vet at du må respektere elementene når ute på vannet, og som gjelder spesielt når du forankrer en strøm båt.

Instruksjoner

• Begynn å line opp båten din når du er fremdeles hundre verft eller mer fra dock. Det hjelper for å visualisere en direkte linje fra båten din makt til punktet der du vil forankre det. Husk denne linjen når du kommer nærmere til kaien.

• Justere hastigheten slik at du ikke oppretter noen flere bølger enn nødvendig som du kommer nærmere kysten. Din egen bølger kan føre båten til bob og veve mer enn du ønsker, og etableringen av mange bølger nærmere kysten kan forårsake personer i nærheten for å bli sint.

• Se retning av båten med hensyn til bølgene og strøm. Stadig styre nødvendig justere strøm når det er nødvendig å sikre at båten forblir på banen du har valgt.

• Sakte å gjennomgå fart som deg nær dock eller båt taljen. Når du er sikker på oppføringen i plass du har valgt, kutte strømmen helt. Du trenger kraft til å styre båten, så hold den så lenge du vil, men så snart båten er innen et par feet av docking punkt, kan du slå av strømmen.

• Stødig båten ved å holde på dock, rekkverk, polakkene eller deler som deg som du kysten til en fullstendig stopp. Du bør gå så sakte på dette punktet at det blir ingen problem stoppe båten på denne måten. Deretter binde den eller midtstille den på taljen, som tilfellet kan være.

Tips og advarsler

  • Se opp for dine hender og føtter som du kommer for å stoppe båtens bevegelse fremover. Du vil gå veldig sakte, så det burde ikke være en fare, men du må være forsiktig med å få din hender, føtter, armer og Ben båten og kanten av dock.
  • Vær forsiktig med strøm. Vannet kan prøve å presse båten ene eller det andre, så du må passe destinasjonen velg nøye, og kontroller at den generelle retningen av båten er det ettall du vil.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com