Hvordan få en iPod av gjenopprettingsmodus

August 29

Hvordan få en iPod av gjenopprettingsmodus

Uansett årsak, kan iPod spontant gå inn i en gjenopprettingsmodus. Dette er et ganske vanlig problem med alle former for iPod, inkludert versjoner som nano, mini, klassisk og shuffle. For å få iPod gjenopprettingsmodus, må du gjenopprette den til de opprinnelige fabrikkinnstillingene. Merk at når du gjenoppretter iPod, alle sanger og filer slettes. Derfor er det viktig å bakke opp alt. Det inkluderer alle musikk, podcaster, spill og lydbøker lagret på enheten. Når du har gjenopprettet fabrikkinnstillingene, iPod vil være ute av gjenopprettingsmodus, og du kan putte alle filene tilbake til den.

Instruksjoner

• Åpne iTunes, og kontroller at du har den nyeste versjonen. Hvis du ikke er sikker, klikk på hjelp og rullet ned å se etter oppdateringer. Dataoverføre og installere den nyeste versjonen om nødvendig.

• Koble iPod til datamaskinen med USB-ledningen. Vent til iPod vises i Kilde-panelet i iTunes og klikk på den.

• Klikk kategorien Sammendrag for iPod. Klikk på Gjenopprett-knappen for å starte prosessen. Vent til listen over gjenopprette alternativer å popmusikk opp og velg alternativ 4. Dette gjenoppretter iPod med den nyeste versjonen av programvaren tilgjengelig.

• Vent gjenopprettingsprosessen til slutt. Å holde oversikt over fremdriften, se fremdriftsindikatoren øverst i iTunes-vinduet. Et sett med instruksjoner ville popmusikk opp når den er ferdig. Eldre iPod-modeller kan kobles, men nyere modeller må være koblet til datamaskinen.

• La iPod koblet til datamaskinen hvis bedt om det. IPod har en fremdriftsindikator på skjermen som vil fortelle deg når prosessen er over.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com