Hvor å hindre oppringere på en iPhone 3G

May 19

Hvor å hindre oppringere på en iPhone 3G

Med de fleste mobiltelefoner, må du kontakte tjenesteleverandøren og få dem blokkere telefonnumre du ringer for deg. Hvis du bruker en iPhone 3G, kan du også bruke denne metoden. Takk til iPhone 3 G evne håndterer programmer, men kan faktisk blokkere og oppheve telefonnumre selv---så lenge du "låse opp" din telefon først som innebærer nedlasting av et program på den at den kan brukes på alle mobile nettverk.

Instruksjoner

• Låse opp iPhone 3G, hvis det ikke allerede er ulåst. Peke nettleseren til ". blackra1n.com" og laste ned programmet «blackra1n» som svarer til operativsystemet. Starte "blackra1n", deretter koble iPhone 3G til datamaskinen med USB-kabelen, og pass på å lukke iTunes hvis det åpnes. Klikk "Gjør det Rain" på skjermen, så vent litt for programmet til å overføre data på iPhone, som vil resultere i iPhone starte selv. Tapp ikonet "blackra1n" på iPhone 3G og deretter ikonet "sn0w" i "blackra1n" å låse opp mobilen til å fungere med alle nettverk, husk at mobilen må være koblet til Internett---via mobilnett eller alle Wifi nettverk---å fullføre låse opp prosedyren.

• Installere "Cydia" på iPhone 3G. "Cydia" er et alternativ til Apples "App Store" som gir deg tilgang til programmer som er spesielt beregnet for ulåste telefoner. Trykk på «blackra1n» symbolet i telefonen ulåst, deretter "Cydia", deretter den blå "Installer" knappen som vises i øvre høyre hjørne av «blackra1n» grensesnittet, husk at telefonen igjen må ha tilgang til Internett. Vent en stund for "Cydia" installeres.

• Last ned «iBlacklist» fra "Cydia" store. Tapp ikonet "Cydia" og "Cydia lager: produkter." Skriv inn "iBlacklist" i feltet og trykk "Gå." Trykk på "iBlacklist" ikonet for å laste ned og installere det på din iPhone 3G. Vent et øyeblikk for installasjonen skal fullføres. Skjermen oppdateres.

• Blokkere nummeret eller numrene. Trykk "iBlacklist" ikonet og deretter "Aktiv liste." Trykk "Legg til fra kontakter," "Legge fra siste kaller" eller "Legg fra siste SMS" og velg et telefonnummer for å blokkere. Trykk rød "Telefon" ikonet flere å blokkere den. Du vil ikke lenger motta anrop fra dette nummeret på iPhone 3G.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com