Hvordan lage min 125CC motorsykkel gå raskere

March 20

Hvordan lage min 125CC motorsykkel gå raskere

Når du er komfortabel med kraften av motorsykkelen 125cc, kan du gjøre det raskere. Økt luftstrøm, større eksos rør, redusere vekt sammen med andre ettermarkedet motorsykkel endringer får du rocketing ned banen raskere enn før. En raskere 125cc motorsykkel gir de som løp en fordel og rolig ryttere mer av en spennende. Forsiktighet må utvises etter oppgradering utførelsen av motorsykkelen 125cc. Økt akselerasjon og topp hastighet også øker det sjansene for legemsbeskadigelse i tilfelle en krasj.

Instruksjoner

• Demonter boksen luft og fjerne filteret. Filteret er en av de billigste komponentene av en 125cc motorsykkel, men en av de viktigste. Drivstoff antenning ved hjelp av luft, så mer ren luft som strømmer inn i motoren mer forbrenning du får. Luft filtre kommer i forskjellige farger, som gul, rød eller hvit. Dette hjelper ryttere når skitne. Hvis din 125cc motorsykkel luftfilteret er skitten, spray det med renere eller erstatte med en oljet ettermarkedet filter. Også, rengjøre alle gunk esken luft med kontakt renere, sørge for at ingen skitt eller skitt faller i.

• Sjekk olje å sørge for at det er rent. Motorsykler med 125cc motorer veie mindre deretter større forskyvning motorer ryttere har en enklere tid svinger, som kan forårsake økt endringer i gass og bremser. Langvarig bremsing og pakker med akselerasjon gunks opp smøring av motordeler redusere ytelsen. Se brukerhåndboken til å se hvor ofte produksjon anbefaler oljeskift. Hvis du endrer olje, også erstatte oljefilteret.

• Erstatt lager eksosrøret med en ettermarkedet eksos som inkluderer større rør. Motorsykler med 125cc motorer kommer med liten diameter eksos rør på grunn av motorens sylindervolum, men det betyr ikke at de ikke vil dra nytte av større rør. Økt eksos rør diameter skaper mer plass for motor avfall avslutte motorsykkelen 125cc. Se individuelle ettermarkedet eksos dyno-opplesninger, vanligvis tilgjengelig på distributørens hjemmeside, til å identifisere potensielle hestekrefter forbedringer.

• Sjekk slitebane foran og bak dekk dybde. Motorsykler med 125cc motorer er lette, så mindre vekt på dekkene under akselerasjon, som kan forårsake dekkene skli mens akselererende hvis dekkene har riktig slitebanen. En skallet dekk vil ikke grip terreng, samt et helt nytt sett, dermed redusere potensielle akselerasjon og hastighet.

• Oppgradere din forsiden, baksiden eller begge tannhjul for økt makt-kontroll. Motorsykler med 125cc maskinen mangler hastighet i forhold til større forskyvning motorer. Kjøpe en front drivhjul med mindre tenner enn lager og en bakre med flere tenner enn lager kan hjelpe. Hver gear har et sett power band kontrollere når den vil treffe rev limiter. Drivhjul endringer påvirker makt bandet hver gear. Drivhjul oppgraderinger vil ikke øke hestekrefter, men de vil endre girforhold.

• Port og polsk topplokk, som tillater mer luft å strømme inn i forbrenning kammer i motoren. Denne endringen krever en maskinist å demontere din motor. 125cc er kategorisert som en liten forskyvning motorsykkelmotor men maskinering innsug og eksos porter for glattere, økt luftstrøm øker forskyvning effektivitet og fører til høyere hestekrefter.

Tips og advarsler

  • Ryttere 125cc motorsykler kan du vurdere å oppgradere til en motorsykkel med en større motor forskyvning (250cc, 450cc) hvis kostnaden å oppgradere oppveier kostnadene ved å kjøpe en ny motorsykkel.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com