Hvordan konvertere VGA til Analog

January 1

Hvordan konvertere VGA til Analog

Video Graphics Array (VGA) er en protokoll for overføring av videosignaler fra én enhet til en annen. Vanligvis funnet på PCer og bærbare datamaskiner, en VGA-port til å koble en ekstern skjerm for visning av PC-innhold. Noen ganger er det nødvendig å konvertere VGA signalet til en tilkobling for en annen enhet som ikke er utstyrt med VGA, som de fleste fjernsynsapparater. Transformere VGA til en annen kontakt beslutningstakere det mulig å overføre fra én enhet til en annen uten tap av video kvalitet. En adapterkabel er løsningen.

Instruksjoner

• Sjekk tilgjengelige porter på den analoge enheten du vil konvertere fra VGA til å bestemme hvilket kort å kjøpe. VGA-kort er tilgjengelig for USB, S-video og kompositt (RCA-type plug) konverteringer. Adaptere selges i elektronikk og computer butikker.

• Koble VGA pluggen i den ene enden av adapteren til VGA-porten utenheten, for eksempel en datamaskin eller bærbar PC. 15-pinners plugg kamper på tre rader med hull i havnen.

• Koble pluggen på den andre enden av kabelen til den tilsvarende porten på mottakerenheten. USB-plugger inn med pilen vendt oppover, mens S-video plugger justere metall pinnene i plug hullene i porten. En sammensatt video plug skyver rett inn i den runde kontakten, vanligvis fargekodet gul å identifisere den som en video-inngang.

• Slå på de to enhetene og sende videosignalet fra utdataenheten til komponenten inndata. For eksempel ut sender et VGA-signal fra en bærbar PC til en TV innebærer trykke på Fn og numberred F med en liten skjerm-ikonet på den øverste linjen på tastaturet. Dette slår på VGA utgang til den tilkoblede enheten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com