Vanlige spørsmål om Microsoft PowerPoint

June 26

Vanlige spørsmål om Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint programvare debuterte i 1985, gir brukere en måte å lage grafisk lysbilder som kan vises ved hjelp av en projektor. I dag finnes det anslagsvis 30 millioner PowerPoint presentasjoner per dag. Selv om enkelte eksperter som ville Edward Tufte si at "PowerPoint er Evil, det ikke er programvaren som er på feil, men hvordan den brukes. Lære å bruke PowerPoint også kan dekke et mangfold av synder.

Hvordan oppretter jeg en PowerPoint?

Åpne programvaren og du vil se en ny, tom presentasjon. Bruke et oppsett ved å klikke kategorien "Design" og velge blant de forhåndsdefinerte temaene som er tilgjengelig. Klikk i tekstboksen i lysbildet i midten av skjermen og begynner å skrive inn tittelen på presentasjonen. Trykk "Ctrl" + "M" på tastaturet for å opprette et nytt lysbilde. Klikk boksen øverst i det nye lysbildet skrive en tittel for lysbildet. Klikk i boksen under tittelen skrive inn mer informasjon. Klikk på ikonene i lysbildet for å sette inn en fil som et bilde eller utklipp kunst. Trykk "Ctrl" + "S" på tastaturet for å lagre presentasjonen. Trykk "F5" for å starte lysbildefremvisningen når du er klar å gå.

Hvordan formaterer jeg bilder?

Sette inn et bilde i et lysbilde ved hjelp av ikonet bilde i et nytt lysbilde eller kategorien "Sett" og klikk "Sette inn bildet." Bla til plasseringen av bildet du vil ha, og dobbeltklikk på bildet. Når det settes kan du formatere bildet på flere måter. Først du kan endre størrelsen på bildet ved å klikke og dra håndtakene på bildet, som sirkler i alle hjørner og midt i hver side. Dra fra et hjørne vil endre bredde og høyde, mens å dra fra en side, endres bare én dimensjon. Klikk kategorien "Bildeverktøy" for å vise flere alternativer. Til høyre kan du manuelt justere størrelsen til bestemte dimensjoner. Velg Beskjæringsverktøy for å endre håndtak på bildet til svart parentes at du kan dra kanten av bildet og beskjære det ned til ønsket størrelse. Klikk på galleriet i båndet for å velge en av de forhåndsinnstilte bildeformatene, som skygge, refleksjon, 3D innstillinger eller øyeblikksbilde. Hold musepekeren over muligheten til å forhåndsvise hvordan bildet vil se ut. Justere lysstyrke og kontrast med verktøy til venstre.

Hvordan setter jeg inn Media?

Du kan krydre opp presentasjonen ved å sette inn en video- eller lydklipp i presentasjonen spilles når du flytter til det nye lysbildet. Et nytt lysbilde, klikk Filmikonet hjul til "Sett inn medieklipp" på lysbildet. Bla til plasseringen av en mediefil på datamaskinen. Legg merke til at video- og lydklipp må være i et format som kan spilles av i PowerPoint. Vanligvis er Vinduer Media Hørlig og Vinduer Media Video-filer det beste alternativet å arbeide. Dobbeltklikk for å sette det inn. Når det er gjort, vil et vindu komme opp spør om du vil at klippet skal spilles av automatisk eller når du klikker på den. Velg alternativet du har satt inn filen. Merk at media ikke er lagret i PowerPoint-presentasjonen, men heller knyttet til den. Hvis du må gjøre presentasjonen til en annen datamaskin, må du pakke media med PowerPoint. Klikk "Office" øverst til venstre, og velg "Publiser" > "Pakke for CD." Du kan lagre filen til en CD, DVD eller en glimtet kjøre og PowerPoint vil inkludere noen linket media sammen med presentasjonen.

Hvordan kjører jeg en PowerPoint-presentasjon

Vanligvis ville en PowerPoint projiseres på en skjerm bak deg som programleder. Hvis du kan presentere ved koble datamaskinen til fremviseren, og deretter mot datamaskinen mot deg så du kan se skjermen, som er ideelt. Denne måten du kan bruke konferansestyrervisning, som lar deg se notater du har gjort med lysbildene samtidig viser bare lysbildeinnholdet til publikum. Velg kategorien "Slide Show", og Merk av for "Vis presentasjonsvisning" og Merk av for "Vis presentasjon på" til "Skjerm 2." Nå, trykk "F5" på tastaturet for å starte presentasjonen. Trykk space for å gå til neste lysbilde, eller du kan bruke venstre og høyre piltastene for å flytte fremover og bakover i presentasjonen. Hvis du har en trådløs mus, kan du klikke på venstre museknapp for å gå videre i presentasjonen eller høyreklikker du for å flytte tilbake eller sette inn merknader. Trykk "Esc" når du er ferdig med presentasjonen til å avslutte det.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com