Hvordan gjøre & kle din egen Naruto jente karakter

May 9

Naruto er en japansk manga-serien som har en ung ninja, Naruto Uzumaki, som streber etter å bli den mest dyktig ninja av landsbyen sin. I dag, bruker folk Naruto tegn som deres skjermen IDer på sosiale nettverk og nettfora. Gjør og kle opp din egen Naruto jente karakter er en enkel aktivitet som kan gjøres online.

Instruksjoner

Dressup meg nettsted

1 Lanseringen Naruto dukke maker verktøyet på kjole meg nettsted ved å klikke koblingen i ressurser.

2 Accessorize dukken. Merk elementene fra den venstre ruten du vil tilbehør. Blant andre alternativer, kan du endre dukken kjole, kroppen, øynene, ansiktet makeup, hår, sko, smykker og mer. Alle endringer vises på Naruto tegn bildet til høyre på websiden.

3 Klikk på "Lagre"-knappen under Naruto tegn bildet lagre din karakter på datamaskinen.

Cartoon Doll Emporium nettsted

4 Starte verktøyet Naruto dukke maker på Cartoon Doll Emporium nettsted ved å klikke koblingen i ressurser.

5 Opprette tilpassede Naruto tegn ved prøver på alle tilgjengelige plaggene preg på siden. For å prøve et element, klikk og dra den til dukken.

6 Lagre dukke bildet ved å klikke på "Lagre Doll" under Naruto tegnet.

Surfe nettet barn nettsted

7 Åpne verktøyet dukke maker på Rainbow nettsted ved å klikke koblingen i ressurser.

8 Opprette Naruto tegn. Prøve på forskjellige drakter og andre elementer på Naruto dukken du har valgt for å tilpasse den. Klikk og dra elementet til dukken karakter bildet på siden.

9 Armen din Naruto jente karakter. Denne dukken maker verktøyet kan også utstyre din karakter med våpen, slik som Ninja blader og kniver. Velg våpen fra listen, og dra den til Naruto tegn bildet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com