Hvor å hekte en PA hodet til en bil å kjøre hjem teater Subwoofer

August 12

Kanskje du elsker dypet vibrerende bass i musikken, men du ikke kan få lyden du liker på bilstereoen. Kanskje du ikke råd til å kjøpe et system som vil gi deg lav rumble du ønsker. Koble en PA hodet til en bil å kjøre hjem teater subwoofer.

Instruksjoner

• Finne en hovedenhet eller forsterker med et RMS-håndtak som er stor, samt en strøm omformer som de som kan koble til et sigarettenneruttak når du er trekke opp en PA hodet til en bil å kjøre hjem teater subwoofer. Enheten bør bruke 120 volt - AC versus DC.

• Sett inn kraften invertert kontakten til sigarettenneren i bilen. Hvis du ikke klarer å gjøre dette, hekte de positive og negative kablene av makt inverter til batteriet. Den første metoden fungerer best.

• Fest høyttaleren til hovedenheten ved hjelp av kabler du oppretter eller gjennom en ¼ tomme plugg. Hvis du oppretter kabler, må du bruke riktig isolasjon på utsiden av kabler slik at du ikke utilsiktet oppretter en kort.

• Koble inverter og hovedenheten som du hekte en PA hodet til en bil å kjøre hjem teater subwoofer. Aktivere hovedenheten og se lesing på inverter. Hvis inverter målingene bor innenfor normale nivåer og batteriet unnslipper overbelastning, så du er OK.

• Kontroller at sikring av inverter er merket 30A. Hvis ikke må du kjøpe en som er merket 30A og installere det når du hekte en PA hodet til en bil å kjøre hjem teater subwoofer. Disse sikringer finnes på en lokal butikk. Kontroller at det fungerer når du aktiverer hovedenheten.

• Ta ut stereoanlegget i bilen, og Finn den bakre kanal utganger. Du kan velge å kjøre en linje fra hovedenheten til utgangen eller valgte å ha en linje som skal bare for subwoofer når du hekte en PA hodet til en bil å kjøre hjem teater subwoofer.

• Undersøke hovedenhetens plugg. Hvis det er en, kan du kjøre en linje fra grunnen av til en paint-fri metall del av bilen. Linjen kan være 2 fot i lengde. Gi den juice, og nyte lyden.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com