Hvordan bygge bro fire lyd Subwoofer høyttaler

June 14

Hvordan bygge bro fire lyd Subwoofer høyttaler

Når et lydanlegg med subwoofere, skal du vil få maksimal kraft av forsterkeren. Alle subwoofere er merket med en maksimal RMS watt. Du skal ikke skal overstige kraften i dette nummeret når makt fra din forsterker. Men ønsker du ikke å underpower din ubåter, heller, så du ikke vil få maksimal bass som du ønsker for å oppnå. Forsterkeren er oppløsningen å denne. Det er relativt lett å gjøre med fire ubåter.

Instruksjoner

Bygge bro Amp

Kuttet høyttalerledningen til ønsket lengde og koble til subwoofere. På hver subwoofer boksen vil det være en positiv (+) og negative (-)-kontakt. Bare ta en ende av kabelen og koble en av ledningene i positive og en til negative. Gjenta dette trinnet for alle fire subwoofere. Den andre enden skal ikke kobles til noe ennå.

Binde ledningene. Dette er hvor bruker kvalitet høyttalerledningen går å komme. Ta endene av alle høyttaleren ledninger du ikke har ennå koblet til noe og binder sammen alle positive (+) sammen, og alle negative (-). Nå bør du ha fire positive ledningen ender som er vridd sammen til ett, og fire negativer.

Koble til forsterkeren. Hvis du kjører fire ubåter, så vil sannsynligvis en 1500 + watt forsterker. Ta bunt av fire negative (-) vridd ledninger og koble dem til negative sub porten på forsterkeren. Også ta fire samlet positive (+) vridd ledninger og koble dem til positive sub porten på amp.

Test den ut. Du har nå fullført Brokoblet forsterkeren. Hva du har fått dette er fordelen med å kombinere alle forsterkere makten i én kanal og fordele det på alle fire subwoofere. Dette vil gi deg maksimal bang for pengene. Satt i en CD med masse bass, kontrollerer du at din forsterker er slått og Tilpass derfra.

Tips og advarsler

  • Når bygge bro over fire subwoofere er mer så sannsynlig kommer til å bruke en masse høyttaler wire. Kjøp høyttalerledningen som er laget med en annen farge wire for positive og negative. Det blir mindre forvirrende på denne måten, og det vil også vil hjelpe med fremtidige justeringer.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com