98 VW Jetta Wolfsburg spesifikasjoner

January 25

Jetta, fra Volkswagen of America, er en av mest solgte biler i USA. Den penere versjonen av denne linjen av biler er kjent som den Wolfsburg-utgaven, som har mer hestekrefter og bedre ytelse deretter standard modeller. Den opprinnelige prisen på 1998 VW Jetta Wolfsburg var rundt $16.500, ifølge LotPro.com. Bilen er nå verdi om $2,831, ifølge Edmunds.com.

Ytelse spesifikasjoner

Motoren i 1998 Volkswagen Jetta Wolfsburg består av en 2-liters firesylindret motor som får 115 hk på 5400 rpm. Den har en firetrinns girkasse med forhjulsdrevne og 4.53 endelige stasjonen aksel forholdet. Motoren har 122 fotpund dreiemoment på 3,00 rpm. Bremsene er makt assistert og det er både skivebremser foran og bak trommelbremser. Det er McPherson spankulere suspensjon foran bilen og uavhengig bakhjulsoppheng bak Wolfsburg Jetta.

Drivstoff spesifikasjoner

1998 VW Jetta Wolfsburg er en mindre sedan med en anstendig mengde strøm, slik at det å få mellomtoner gass kjørelengde. Det har en 14,5 gallon gass tank og bruker vanlig blyfri gass. Det blir en anslagsvis 22-mpg i byen og 29 mpg på motorveien. Kombinert, gjennomsnitt ca 25 mpg.

Dimensjon spesifikasjoner

1998 Volkswagen Jetta Wolfsburg, avhengig av sin lille størrelse for hurtighet og god drivstofføkonomi. Det er 173.4 inches i lengde og har en bredde på 57.5 inches. 56.1 inches i høyden er det lave til bakken med et bakkeklaring bare 4,8 inches.

Sikkerhet spesifikasjoner

1998 VW Jetta Wolfsburg utgaven har en rekke sikkerhet spesifikasjoner. Både driveren og passasjer i Wolfsburg har kollisjonsputer foran å beskytte i en dødsulykke. Bilen har barnesikkerhet bakdør låser og dagtid kjører frontlykter. En sjåfør og front-passasjer tilbakeholdenhet systemet er installert, og rattstammen kollapser for førerens sikkerhet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com