Hvor å fastsette en 2002 Malibu som ikke vil starte

January 31

Når 2002 Chevrolet Malibu ikke starter, betyr generelt noe er galt med bilens elektriske eller mekaniske systemer. Noen diagnostisk arbeid kan bidra til å finne problemet.

Instruksjoner

• Malibu parkert på et flatt og stabilt underlag og overføringen er i "Park." Hvis bilen er en svak skråning eller nedgang, sett på parkeringsbremsen og chock alle fire dekk for sikkerhets skyld. Pop panseret, støtte den åpne og vri nøkkelen i tenningen første innstillingen, som vil aktivere det elektriske systemet.

• Aktivere Malibus frontlykter. Hvis de kommer på, kan du anta noe er galt med det elektriske systemet og konsentrere seg om motoren; Hvis de ikke lyser, sjekke batteriet. Se på positivt (rød) og svart (negativ) batterikablene: Hvis de ikke er festet, sikre dem til terminalene. Hvis korrosjon, bruk en stålbørste for å skrubbe korrosjon bort. Ta ut batteriet og erstatte den med et nytt batteri og prøv å starte bilen.

• Bruk spenningen måleren for å bestemme hvilken---eventuell---tennplugger kan gå dårlig. Hvis du finner at en eller flere plugger er virkelig dårlige, erstatte alle pluggene, ikke bare dårlige. Dette vil hjelpe deg konstatere tennpluggen problemer i fremtiden ikke bør bilen starter igjen. Du må ha bilen tauet til butikken så mekaniker kan avgjøre om Malibus Dynamo er dårlig.

• Sjekk hvor mye olje i motoren ved å sjekke måling. Hvis stokken registrerer lavere enn "Legg til" eller "Fylle" linjen på pinne, hell minst 2 quarts 5W-30 olje i motoren. Malibu, som noen andre biler, starter ikke hvis oljenivået er for lavt, som kjører bilen med for lite olje kan føre motor anfall. Erstatte starteren med en ny, tilgjengelig på lokale auto deler forhandler eller Chevy garasje.

• Hell minst 2 gallons av vanlig blyfri bensin i motoren hvis Malibus bensinmåler registrerer mindre enn et kvart full tank. I noen tilfeller kan drivstoff sensoren går dårlig og gi en uriktig avlesning på måleren. Ved å fylle bilen med så lite som to gallon, kunne sensoren rette seg midlertidig, men du må ha en mekaniker fastsette sensor problemet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com