DIY: Frontrute erstatning

October 26

En sprakk eller ødelagt frontruten må skiftes umiddelbart. Det er to grunnleggende måter frontruten glass kan knyttes til bilen. Det kunne bli beseglet til rammen under en ytre trim, eller det kan holdes på plass med en Gummipakning. Det er alltid en god idé å sjekke med en mekaniker eller andre ekspert for å se hvordan bilen frontruten er installert og hvilken metode er nødvendig for å erstatte den.

Forberedelse

Objekter som er knyttet til eller i nærheten av vinduet må fjernes på forhånd. Dette omfatter hovedsakelig vindusviskere og bakspeilet. Speilet er vanligvis skrudd på glasset fra innsiden, som krever en hex eller allen fastnøkkel til å koble den. Vindusviskere krever vanligvis en standard flathead fastnøkkel fjerning; du må også rock vindusviskere frem og tilbake for å koble dem. Du vil selvsagt installere disse etter nye glasset er på plass.

Glass med fugemasse

Hvis du vil fjerne ytre trim rundt glasset, du trenger et spesielt verktøy for denne oppgaven som de fleste auto forsyning butikker bør ha. Sett inn gaffelformet slutten av verktøyet under trim og nøye frigjøre klippene under slik at de kan brukes igjen. Når trim er fjernet, kuttet bort segl påføring glasset til rammen. En annen spesiell verktøyet er laget for dette, hvilke behøver du sette inn bladet under glasset og sakte kuttet bort på tetningsmasse, sørge for at du ikke bryte glasset. Det er to måter du kan fjerne glasset frontruten rammer: trekke det ut fra utsiden med en stor sugekopp, eller skyve den fra innsiden med foten og en stor pinne - ikke sparke glasset. Har en annen person tilgjengelig å fange glasset. Skrape bort gjenværende tetningsmasse med meiselformet og sand unna rust langs rammen. Knytte den ytre trim til nye glass først bruker klippene. Bruke nye tetningsmiddel til frontruten rammen, bruke det i en V - eller triangel-formet mønster. Lavere nøye glasset rammen, slik at det er riktig sentrert i rammen. Tetningsmasse tar en hel dag å stivne; tapen ned glasset med sterk maskeringstape mens du venter på det å stivne.

Glass med en pakning

Inspisere den pakningen tilstand; Hvis ikke tørre og/eller herdet, kan du bruke den igjen. Ellers klippe den bort med teppe kniv eller lignende blad. Stupe bladet i gummitetningen, gjør at du ikke treffer glasset, og klippe langs omkretsen av glasset. Du kanne nå fjerne glass ved å skyve den ut fra inne i bilen med foten og en stor pinne; har noen fange i glass fra utenfor. Etter rengjøring bort noen rust og rusk fra rammen, tetningsmasse gjelder innsiden av pakningen og fest pakning på det nye glasset. Hvis du bruker en ny pakning, la det sitte i solen for opptil en time å bløtgjøre; Hvis været ute er kaldt, la det sitte inne i et varmt rom og Husk det er smidig. Bruke vaselin på pakningens ytterkanten og kjøre en nylon tau rundt den kanten, gjør tauet endene til å møtes på bunnen. Har din assistent lavere glasset på rammen og trykk på pakningen mens du hente tau endene fra inne i bilen og dra på dem, trekke pakningens indre leppe inne i bilen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com