Hvordan spore Blackberry bruk

November 23

Hvordan spore Blackberry bruk

Det er ikke uvanlig for en BlackBerry bruker å bruke mye tid på sin BlackBerry-telefonen. De fleste brukere ta deres telefonene overalt de går og det er noen mennesker som selv søvn med sine telefoner fordi de bruker dem som vekkerklokke. Noen mennesker kan være bekymret for deres BlackBerry telefonbruk. Selv om det er for øyeblikket ingen universell måte å overvåke bestemte typer BlackBerry telefon bruksområder, kan du enkelt overvåke taletid i BlackBerry telefon operativsystemet.

Instruksjoner

• Støvel opp din BlackBerry-telefonen og trykk den grønne ringeknappen.

• Trykk på menytasten for å åpne sidemenyen. (Det har BlackBerry logo og ligger mellom den grønne ringeknappen og styrekulen.)

• Rull nedover sidemenyen bruk styrekulen og klikk "Status." Det første feltet viser mobilnummeret. Feltet viser taletid på siste samtalen. Det tredje feltet har totalt taletid siden telefonen ble registrert eller siden sist du fjernet feltene telefon bruk.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil beholde en personlige rekord av månedlige taletid, kan du tilbakestille det hver måned. Når du er i rangen meny, trykk på menutasten og velg tømme taletid. Hvis du gjør dette hver måned, kan du få en idé om hvor lenge din månedlige telefonbruk.
  • Mens taletiden BlackBerry telefonen "Status"-menyen kan være en nøyaktig gjengivelse av din telefonbruk, hjelpe det sannsynligvis ikke deg forutsi den månedlige telefonregningen. Grunnen er at mobiltjenesteleverandører ofte runde opp neste minutt ved beregning av regningen din. For eksempel kalle en femten andre koster det samme som ett minutt ringe. Telefonbruk fra statusmenyen også tar ikke hensyn til eventuelle spesielle funksjoner på ringe plan, for eksempel gratis netter og helg minutter. De fleste tjenesteleverandører har en funksjon på sine nettsteder som lar deg kontrollere hvor mye av din abonnement du er bruker og hjelp du forutsi fremtidige regninger.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com