Bruke en Flash-stasjon til å kopiere filer

July 1

Bruke en Flash-stasjon til å kopiere filer

Hvis du arbeider på flere datamaskiner, må du av og til å overføre filer fra én datamaskin til en annen. Mens mange filer kan sendes via e-post, hvis du har en veldig stor fil til å sende eller hvis begge datamaskinene ikke har Internett-tilgang, kan du kopiere filene fra datamaskin til datamaskin ved å bruke en flash-stasjon. En flash-enhet kobles til en tom USB-port på datamaskinen, og mens det er plugget i, fungerer som akkurat en innfødt stasjon.

Instruksjoner

Kopier filene til det glimtet kjøre

1 Sett inn flash-stasjonen i datamaskinen som du vil kopiere filer. Hvis "Autokjør"-vinduet vises, klikker du alternativet "Åpne mappen vise filen" åpne mappen flashdisk på skjermen. Hvis vinduet ikke vises, gå til "Start"-menyen, deretter "Datamaskin" og dobbelklikk på flash-stasjonen i listen.

2 Gå til mappen på harddisken som inneholder filene du vil kopiere. For å komme til mappen, gå tilbake til "Start"-menyen og klikk "Datamaskin" igjen. Naviger til mappen som inneholder filene på harddisken og dobbeltklikk mappen for å åpne den.

3 Dra og slipp filer som du vil kopiere fra mappen på harddisken til mappen flashdisk. Dra og slippe flere filer samtidig, trykk "Ctrl"-tasten på tastaturet mens du klikker filene. Når alle filene vises uthevet, klikk på alle arkiv og dra det til mappen flashdisk å flytte alle filene samtidig.

4 Løse ut flash-enheten fra datamaskinen ved hjelp av funksjonen "Trygg fjerne isenkram". Høyreklikk ikonet med bilde av en USB-pluggen i systemstatusfeltet og klikk "Trygg fjerne isenkram" når den kommer opp for å åpne vinduet "Trygg fjerne isenkram". Klikk på flash-enheten i vinduet og velg "Stopp" for å stoppe stasjonen.

Kopier filene til datamaskinen

5 Fjern flash-enheten fra datamaskinen og stasjonen inn i USB-porten på datamaskinen som du vil kopiere filene. Klikk på "Åpne mappe å sikte arkiver" i vinduet "Autokjør" eller åpne mappen fra "Start > datamaskin."

6 Åpne mappen på harddisken som du vil kopiere filen til. Gå til "Start > datamaskin" og gå til mappen på stasjonen.

7 Merk alle filene du vil kopiere til datamaskinen. Velg filene, hold nede "Ctrl"-tasten og klikker hver fil før alle uthevet. Hvis du vil kopiere hver fil som er lagret på flash-enheten til harddisken, gå til menyen "Rediger" og velg "Select All".

8 Dra en av de merkede filene fra mappen flashdisk til mappen på harddisken. Alle merkede filer Kopier til mappe på harddisken.

9 Høyreklikk på "Trygg fjerne isenkram" USB plugg-ikonet i systemstatusfeltet og velg "Trygg fjerne isenkram." Velg flashdisk i vinduet og klikk "Stopp."

Tips og advarsler

  • Flash-stasjoner vises vanligvis med "Diskett" etiketten i stasjonslisten.
  • På en Mac, flashdisk vises direkte på skrivebordet og kan åpnes ved å dobbeltklikke ikonet på skrivebordet.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com