Hvordan endre en hodet pakning på 2001 Nissan Sentra

January 10

Hvordan endre en hodet pakning på 2001 Nissan Sentra

Topplokk pakning erstatning på en 2001 Nissan Sentra er en stor reparere til motoren. Hodet paknings jobb er å forsegle forbrenning kammer og kjølevæske passasjer. Forvent det å ta et par dager jevn arbeid å erstatte hodet pakninger på din 2001 Nissan Sentra.

Instruksjoner

• Koble fra batteriet negative kabelen. Jack opp foran bilen og støtte med jack står. Fjern rett foran hjulet og foran høyre innerskjerm sprut vakt. Løsne sidedekselet motoren og fjerne den. Tømme kjølevæske i en panne ved å løsne bunnpluggen i motorblokken og petcock ventilen i bunnen av radiatoren. Unbolt festene holder på generatoren og flytte generatoren å løsne beltet. Fjerne generator og kjøre beltet. Løsne luft røret som går fra luften renere til inntaket manifold og fjerne den.

• Løsne boltene som fester servostyringspumpe og fjerne den og kjøre beltet. Fjerne vann pumpe skivene ved å løsne bolten i sentrum med en kontakt. Koble ledningsnettet motor og sett det til side. Fjern drivstoff tilførsel slangene og regulator. Koble alle sensor ledninger kobler til topplokk. Vær forsiktig med å bryte plast ledninger klippene. Fjern strøm brems vakuum økte slangen og alle servostyring slangene. Fjern tennpluggen kablene og alle av tennpluggene.

• Fjern rocker dekselet boltene starter i midten av dekselet foran motoren og fjerne den bak. Overshopping bolter i de fire hjørnene av dekselet, ta ut boltene fra fronten til baksiden. Fjerne rocker dekselet boltene i de fire hjørnene. Løsne de fire boltene som fester inntak manifold støtte og fjerne dem. Fjern vannrør enheten på forsiden av motoren. Start motoren av hånden til stempelet nærmest fronten av motoren er topp døde i midten av komprimering streken. Føle for stempelet stiger gjennom tennpluggen hullet. Du kan observere alle ventilene er stengt på komprimering slag.

• Rotere motoren til parring merke på kamaksel tannhjul er i posisjon. Parring merket ligger på den ytre delen av tannhjul under timing kjeden. Når du ser på forsiden av motoren, preg på den venstre drivhjul bør være på 10:00 posisjon, og høyre side skal på 1:00 posisjon. Fjerne cam kjedestrammer ved unbolting den og fjerne distributør. Bruke en maling merke mellom kamaksel drivhjul indeksmerking i cam-kjeden. Dette er hvor du vil installere følgende deler når re-montering. Fjern tidsberegning kjeden tannhjul ved unbolting dem.

• Merke kamaksler slik at de kan gå tilbake i utgangsposisjonen og fjerne dem. Fjern varmeapparatet slangene og foran oksygen sensor. Unbolt og fjern eksos manifold dekselet og EGR røret. Fjern eksos manifold bolter arbeider fra utsiden inn og fjerne manifold. Du må kanskje trykke med hammer for å løsne den. Unbolt utenfor topplokk bolter. Starter på utsiden av topplokk bak og utenfor foran. Jobbe innover derfra. Fjerne topplokk med inntaket manifold samlet til den. Feilfri og fjerne alle hodet pakning materialet. Installere nye hodet pakning på motoren og reversere fremgangsmåten for å installere.

Tips og advarsler

  • Bruk nye hodet bolter når erstatter hodet pakninger.
  • Følg den riktige dreiemoment sekvenser å stramme topplokk. Bruk olje til trådene og stram alle bolter bruker samme mønster som du brukte med flytting til 29 fotpund av dreiemoment. Stram dem til 58 fotpund av dreiemoment. Løsne dem helt, og trekk til 30 fot pounds. Merk hver bolt på ett sted med maling, og snu hodet bolter for 90 grader. Når de er slått en gang, starter på nytt og snu hver bolt 90 grader. Å stramme noen bolter i rekkefølge kan føre til skade.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com