Hvor å sjekk en motorsykkel VIN

October 6

Hvor å sjekk en motorsykkel VIN

VIN er forkortelsen for kjøretøy identifikasjonsnummer. Hver motoriserte kjøretøy, produsert hvor som helst i verden, er utstedt en unik VIN. Det er måten forhandlere, importører, lisensiering kontorer, forsikringsselskaper og politiet identifisere et bestemt kjøretøy. På motorsykler, er VIN vanligvis funnet på to steder, headstock, som er på forsiden av motorsykkelens ramme og på høyre side av veivhuset, som er den nedre delen av motoren enhet.

Instruksjoner

• Rulle eller ri motorsykkel i et godt opplyst område eller et sted utenfor, slik som i oppkjørselen dagtid. Hvis motorsykkelen har en center stand, sette motorsykkelen opp på den.Første titt på headstock foran motorsykkelens ramme. Det er den vertikale delen av rammen som er mellom foran gafler. VIN vil finnes på én side av headstock, stemplet metall eller trykt på en plastbelagt hvit etikett med svart skrift.

• Slå styret helt til venstre, gjør at motorsykkelen holder seg stabil. Dette vil utsette til høyre på headstock. Området kan være i skyggen og VIN kan være delvis skjult av gasstanken eller andre deler. Flytte i nær og bruke lommelykten om nødvendig å finne VIN. Det kan være nødvendig å rense headstock å se VIN klart.

VIN er ofte 20 eller flere bokstaver og tall, gjør det enklere hvis du leser den av til en assistent, som kan deretter skrive det ned.

Hvis VIN ikke er headstock's høyre, slå styret helt til høyre, utsette headstock's venstre. Gå rundt til den siden av headstock og igjen, flytter i nærheten se VIN. Det vil bli plassert på ene eller den andre.

• Se på crankcase. Dette er den nederste delen av motoren enhet. VIN er vanligvis stemplet inn i et område siden eller svært nær lokket olje. (Hullet der du helle i motorolje). Dette er vanligvis på høyre side av crankcase (mens du sitter på motorsykkel.)

VIN på crankcase blir lettere å se i dagslys, men du må rengjøre området. Igjen, Flytt i tett og bruke penn og papir for å skrive ned VIN nummer. Hvis VIN ikke er på den siden av crankcase, sjekk i samme område på den andre siden av crankcase. Det vil bli stemplet inn enten ene eller den andre.

Tips og advarsler

  • Ved lov, må VIN tall vises på en motorsykkel og rammen så det må være på headstock eller crankcase eller begge. Hvis det ikke er i enten plass, som betyr VIN er slettet eller fjernet, eller det er en spesialbygd kjøretøy og kan være ulovlig for veien.
  • Hvis VIN nummer på headstock og VIN nummer på crankcase er forskjellige, betyr dette vanlivis motorsykkelens originale motoren har blitt erstattet. I disse tilfellene VIN på rammen forrang identifisere kjøretøyet.
  • Husk, det er alltid lurt å beholde en kopi av motorsykkelens VIN på et sikkert sted i tilfelle du mister registrering slip, eller himmelen forby, motorsykkelen er stjålet.
  • Husk å kontrollere at motorsykkelen er stabil og det er alltid lurt å ha en assistent som hjelper deg med dette eller noen andre prosedyre mens du arbeider på et kjøretøy.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com