Den beste måten å male en Wrangler

February 5

Den beste måten å male en Wrangler

Wrangler Jeep er en bra måte å male takket være antall deler på kjøretøy kan raskt og enkelt fjernes. Andre kjøretøy har bokstavelig talt hundrevis av pounds av trim og plast deler som må fjernes før maling. Wrangler Jeep krever en tøffere maling, men som ikke er så mye en type maling, men måten at det brukes. Det hindrer hakk og riper når Jeep er av veien.

Instruksjoner

• Fjerne deler fra kjøretøyet at du ikke ønsker å male med skrutrekkere og socket sett. Dette inkluderer støtfangere, side view speil, støtfangere, bikini topp, frontlykter, baklysene og døren håndterer. Også fjerne reservehjul transportør, stry kroker og vindusviskerne for å lette maleprosessen.

• Fjern alle klistremerker eller klistremerker igjen på Wrangler. Tidlig wranglers med intakt hette eagles i god stand kan være verdt å holde, som de er dyrt å erstatte med reproduksjon klistremerker.

• Rengjør Wrangler grundig med såpe og vann, inkludert motorrommet, under panseret, kabinett og interiøret. Dette hindrer gamle overflødig støv eller skitt fra forurensende maling.

• Fukt en ren klut med voks og fett remover og tørk bilens overflate å rense bort eventuelle fett og voks som ikke kom under vaskeprosessen. Følg den våt klut med en tørr klut raskt for å unngå slik at voks og fett remover tørke på overflaten.

• Maske av områdene av bilen som ikke kan fjernes, men det bør ikke være malt, ved hjelp av maskering papir og maskeringstape. Dette inkluderer motorrommet, frontrute, hjul og chassis. Også skyve maskering papir bak Wranglers åpen grill å hindre maling blir på radiatoren. Maske av indre deler som ikke kan fjernes, som dashbord og ratt.

• Scuff overflaten av den gamle malingen med grå skrapemerker puten for å fjerne alle spor av glans fra kjøretøy overflaten. Fordi fersk maling ikke vil følge for å glatte, må hvor bilen skal males være scuffed. Hvis du skal male bakre lasten område, åpne bakluken og scuff døren jambs også.

• Rengjør overflaten igjen med en frisk klut fuktet med voks og fett remover etterfulgt av en ren, tørr klut. Dette fjerner støv opprettet av slitasje kjøretøyet, som vil forurense maling og lage det som kalles "fisk øyne."

• Fyll spray pistol tanken med ditt valg av maling, og deretter legge spray pistol til sin luftkompressor. Male undersiden av panseret først, deretter Senk panseret forsiktig og fortsette å arbeide langs midtlinjen av Wrangler, arbeider fra fronten til baksiden av panseret. Overlappe hvert strøk halvparten å sikre god dekning av maling. Neste maling frontruten rammen, ta vare å låse opp rammen og senke den slik at du kan male hengslene mellom panseret og rammen.

• Fortsatt maleri foran Wrangler, arbeider fra frontdelen rundt kjøretøyet i moturs. Ta vare for å male døren jambs samt synlig metalldeler i Wranglers interiør.

• At malingen skal tack opp instruerte pakken, deretter bruke klar top coat på nøyaktig samme måte som du har brukt maling. Du trenger ikke å bruke klarlakk på undersiden av panseret. Tillate fjern dekkhårene tørke helt før sliping og polering.

• Sand Wrangler med 1000-korn våt/tørr sandpapir og vann, men ikke forsøk å gjøre ferdig for. Utjevning til poenget med glass glatthet gjør riper tydeligere i bilens overflate. I stedet sand overflaten lett, og buff til å gi mål hva kalles "appelsinhud." Dette er en litt strukturert overflate som bidrar til å skjule riper.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com