Hvordan du justerer en Solida avstandsmåler

March 21

FrankA Solida kameraer er laget av den bayerske-baserte selskapet, Franka Kamera Werk. Kameraene har en innebygd avstandsmåler som lar fotografen å justere linser for optimal bilder. Solida kameraet bruker en Schneider-Kreuznach Radionar linse, med en 120-kast film. Ved å få riktig, er bilder forbedret gjennom bedre fokus.

Instruksjoner

• Trykk på utløserknappen for objektivet, som ligger i bunnen av kameraet, nær foten av linsen. Trekk ut linsen som et trekkspill. Kameraet er en eldre stil som er en lang rektangulær boks. Når objektivet er ute, bør kameraet være på en kortside, stående oppreist, med objektiv stikker ut fra midten av rektangelet.

• Angi ønsket området, ved å slå blenderåpning og innstillingen ringer på toppen av kameraet. Blenderåpningen justerer mengden lys som kommer gjennom linsen, slik at tilstrekkelig bildet.

• Plassere en fingertupp på avstandsmåler urskiven, til venstre for i okularet. Se gjennom linsen og deretter gjennom linsen finder-vinduet. Se to bilder av samme objekt, som kameraet er rettet mot.

• Slå avstandsmåler urskiven før de to bildene slå sammen til én komplett bilde. Med avstandsmåler riktig justert, ta fotografiet. Se gjennom avstandsmåler igjen for å kontrollere om målet har flyttet. Eventuelt slå på hjulet for å ta kameraet området tilbake til ønsket innstilling.

• Fokusere på et annet objekt hvis din fotografering tilsier. Som før, bruk avstandsmåler dial å justere og slå, er inntil bilder flettingen og målet i området å ta bildet.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com