Definere Full dekning Bilforsikring

September 17

Definere Full dekning Bilforsikring

Mens det er ingen forsikring som er kjent som "full dekning", er det vanligvis forstått å bety ansvar og fysiske skader dekning i en bil forsikring. Hver stat har økonomisk ansvar lover som krever bil eiere å opprettholde ansvar forsikring, men har ikke samme behovet for fysiske skader dekning.

Ansvar dekning

Dekning for kroppslig skade eller eiendom skader forårsaket til tredjepart dekkes av bil ansvarsforsikring. Statlig økonomisk ansvar lover krever bileiere å opprettholde et minimum av ansvarsforsikring for å registrere og bilkjøring. Dekning gis kan ulike grense nivåer forsikringstaker kan velge på ulike bonuser.

Kollisjon dekning

Kollisjon dekningen gir forsikring for skade på eller ødeleggelse av bilen som følge av en kollisjon med en annen bil eller objekt. Det gir også dekning for sint eller velte av kjøretøyet. I motsetning til ansvar dekning gir kollisjon delen av policyen ikke dekning for skade til tredjeparter. Kollisjon dekning er vanligvis underlagt en egenandel forsikringstaker må betale i tilfelle reklamasjon.

Omfattende dekning

Omfattende dekning gir forsikring for skade eller ødeleggelse av kjøretøyet som følge av en hendelse ikke kollisjon eller velte. Omfattende dekning i hovedsak dekker alle typer tap unntatt kollisjon underlagt visse politikk unntak. Kollektivt, er kollisjon og omfattende dekning kjent som den fysiske skader dekning delen av bil. De er ikke obligatorisk under statlige lover.

Medisinske kostnader dekning

Bil retningslinjer gi vanligvis dekning for en liten grense av medisinske utgifter for passasjerer skadet i en bilulykke. Denne dekningen er tilgjengelig til skadde uten behovet for å etablere juridisk ansvar fra driveren eller bilen eieren. Denne dekningen er valgfri, og er ikke nødvendig ved lov.

Uninsured bilist dekning

Dekning for kroppslig skade eller skade på eiendom til forsikringstaker forårsaket av en annen bil som er uninsured kan betales under uforsikrede bilistene dekning. Forsikringstakers forsikringsgiveren egentlig trinnene i rollen som tredjepart selskapet og avtaler direkte med sin forsikringstaker å betale kravet. Forsikringstaker gir rett til forsikringsselskapet til å forfølge den ansvarlig tredjeparten for noen mulige refusjon. Dette er kjent som regressrett.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com